Brabattrebast _innehallssida

Pris- och kvalitetsmärkning för reservdelar

När du letar efter reservdelar här på mekonomen.se så kommer du se att vi har märkt dem med tre olika symboler: "Bra", "Bättre" och "Bäst".

Så här fungerar märkningen:

BRA

Reservdelar till riktigt låga priser. Produkter märkta med symbolen "Bra" ingår i vårt nya lågprissortiment som framför allt vänder sig till dig med en lite äldre bil. Observera att delar märkta med ”Bra”-symbolen inte kan beställas i våra verkstäder, du hittar dem endast i butik och webbshop. Inte originaldelar. Kvaliteten på dessa delar motsvarar utan tvekan andra lågprisalternativ och vi lämnar 1 års garanti.

BÄTTRE

"Bättre"-märkningen innebär prisvärda och högkvalitativa reservdelar från i huvudsak vårt sortiment ProMeister, där utveckling och tillverkning har skett under vårt överinseende. Reservdelar av märket ProMeister har en unik 5-årsgaranti och kvaliteten motsvarar den hos originaldelar. Anledningen till att vi kan hålla priserna nere – och garantin uppe – är de stora volyminköp vi gör tillsammans med koncernvännerna Meca och Sörensen & Balchen.

BÄST

"Bäst"-märkning på en reservdel betyder högsta kvalitet. Det här är delar för dig som vill ha det bästa till din bil, från ledande märken som till exempel Bosch, LemFörder, Mahle och Brembo och andra OE-liknande fabrikat. Produkter märkta med ”Bäst”-symbolen motsvarar de delar som satt i din bil från början och vi lämnar alltid 3 års garanti.