Exide Technologies

Här hos oss på Mekonomen hittar du massvis med produkter från välkända varumärken som exempelvis Exide Technologies till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Exide Technologies. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Exide Technologies, klassiska bilbatterier och andra typer av fritids- och industribatterier, erkända för sin höga kvalitet.

Exide Technologies grundades redan 1888 i Georgia, USA, och har alltså över 130 års erfarenhet av att producera framförallt batterier i olika former. Idag opererar man i över 80 länder världen över och är välkända för sina högkvalitativa batterier där bilbatterier bara är en av flera delar i deras stora portfölj av produkter.

Här på Mekonomen.se hittar ni både klassiska bilbatterier och andra typer av fritids- och industribatterier från Exide och de är erkända för sin höga kvalitet. Inom deras Premium-segment hittar ni deras batterier med Carbon Boost 2.0 och Exides batterier laddas dessutom upp dubbelt så snabbt som vissa andra vanliga bilbatteriar på grund av deras smarta utformning.

Premium Carbon Boost 2.0 är dessutom utformade för att klara extrema temperaturer, mycket elektrisk utrustning och intensiv stadskörning. Detta har såklart gjort Exides bilbatterier med Carbon Boost 2.0 till väldigt populära i Sverige med tanke på rådande klimat.

Brett sortiment av produkter från Exide Technologies AB

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från Exide Technologies som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från Exide Technologies hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmenten förframförallt olika typer av bilbatterier och andra typer av industribatterier– och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på Exide Technologies i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från Exide Technologies AB online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från Exide Technologies och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.