Tanklock

Har du lyckats förlägga ditt tanklock eller behöver du av annan anledning köpa ett nytt? Eller har din tanklucka repats eller fått en smäll? Om du letar efter någonting som har med tanklock eller tankluckor att göra har du i alla fall kommit helt rätt. Här har vi samlat hela vårt utbud inom kategorin för tanklock i olika varianter, med både lås och utan, så att du kan rulla vidare på vägarna utan risk att något ovälkommet letar sig ner i tanken.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Har du lyckats göra det klassiska misstaget att köra iväg med tanklocket liggande uppe på taket och sen öppnat upp tankluckan till ditt stora förtret? Oavsett om det är för att du lyckats vara serietidnings-klumpig eller om du av en annan anledning behöver köpa dig ett nytt tanklock så är du varmt välkommen till vårt stora utbud.

För att vara säker på att ett tanklock eller en ny tanklucka kan användas till just din bil kan du skriva in ditt registreringsnummer i vår smarta filtreringsfunktion och sedan välja och vraka i vårt stora utbud.

Hos oss hittar du allt från helt klassiska tanklock till olika lösningar med låsanordningar för en extra säkerhet. Har ditt tanklock kommit bort är det i alla fall av högsta vikt att du köper ett nytt så snabbt som möjligt så att du inte riskerar att få ner någon skit i tanken. Det kan i det långa loppet få bra mycket större konsekvenser på hela bilen. Så vänta inte med att shoppa hem ditt nya tanklock. Det ser nämligen också till så att tanken hålls lufttät och såklart så att ditt drivmedel inte riskerar att läcka ut ur bilen. Det är helt enkelt något man ersätter direkt man märker att det kommit bort eller skadats.

Handla tanklock snabbt och smidigt online på Mekonomen.se

Med bara några klick kan du snabbt och smidigt beställa hem ditt nya tanklock eller din nya tanklucka här på Mekonomen.se. Vi erbjuder flera olika alternativ och det är bara för dig att välja och vraka vilket tanklock som faller dig bäst i smaken.

Du får sen tanklocket levererat hem till dig i rasande fart så att du slipper riskera få smuts i tanken. Allt för att ditt bilägande ska vara så enkelt som möjligt.

Skulle du ha någon större skada kring ditt tanklock eller din tanklucka kan du såklart kontakta våra verkstäder för mer hjälp och om du är rädd för att du fått ner något i tanken som inte ska vara där finns vi också här för dig. Både vår Kundtjänst och våra butiker och verkstäder arbetar för att du ska kunna känna dig trygg och komfortabel i ditt bilägande – varje dag.