Bilvård

Hos oss på Mekonomen hittar du allt du behöver för en riktigt bra bilvård. Att ta hand om bilen på rätt sätt förlänger både livslängden och håller uppe värdet på din bil. Hos oss hittar du allt från reparationshandböcker och högtryckstvättar till bilvax och avfettning. Tänk på att när du beställer bilvårdsprodukter och kemikalier från mekonomen.se så måste vissa av dessa hämtas ut i någon av våra butiker. Av säkerhetsskäl kan du alltså inte få dem direkt hem i brevlådan.

Laddar...

Bilvårdsprodukter, tvätt och rengöring

Det finns en mängd olika bilvårdsprodukter att välja mellan på marknaden. Och i princip allt du behöver för en ren bil finns hos oss på Mekonomen. Här finns bilschampo och avfettning, textiltvätt och högtryckstvättar. Tänk på att läsa instruktionerna för varje produkt noga, så får du ett garanterat bra resultat.

 

Bilvård av interiör är viktigt

Det är inte bara utsidan av bilen som räknas, insidan av bilen är lika viktig. Att sätta sig i en bil som är ren och snygg skapar välbehag. Hos oss finner du bland annat rengöringsprodukter för läder, vinyl och plast, textil men även luktborttagare för en väldoftande och välmående bil. Köp dina produkter hos oss och säg adjö till smuts och fula fläckar.

TVÄTTA BILEN

Så får du en ren bil efter vintern.

Förläng livstiden på din bil

Den mesta smutsen går faktiskt att ta bort själv. Och genom att hålla din bil i ett fräscht och bra skick lever den både längre och behåller sitt värde mycket bättre. Vi på Mekonomen har därför samlat ihop alla produkter som behövs för att du själv ska kunna ta hand om din bil på bästa sätt. Med allt som behövs för en skinande interiör och exteriör. 

Bilvårdstillbehör

Inom kategorin bilvårdstillbehör hittar du alla verktyg som behövs för att rengöra bilen ordentligt. Här finns till exempel tvättsvampar, torkdukar, hinkar, trycksprutor och mycket mer.

Däckvård

Du vet väl att du kan få dina däck och fälgar att skina så de ser ut som nya? Hos oss hittar du produkterna som krävs för att din bil ska kunna glänsa på gatan igen. 

Exteriör

Här har vi samlat de produkter som är speciellt framtagna för bilens yttre detaljer. Produkter som gör städningen lite lättare och som på ett proffsigt sätt rengör din bil en nivå över vad vanliga biltvättar klarar av.

Färg och lackering

Sugen på att lackera bilen själv? Här har vi samlat allt du behöver för att arbetet ska bli enkelt och smidigt. Och framförallt snyggt. Dessutom så har vi slippapper, lackeringssprutor och massa annat till otroliga priser. Våra slippapper och all annan utrustning fungerar dessutom perfekt för lackering av de flesta material. Så välkommen in att frossa runt för att sätta lite färg på vardagen.

Handböcker

Hur ska egentligen din bil skötas bäst? Vi har samlat en mängd handböcker som underlättar ditt arbete och säkerställer att saker görs på rätt sätt.

Handrengöring

Sköter du rengöring bäst för egen hand? Utan maskiner och andra nya påhitt? Självklart har vi produkterna du behöver för att fixa allt för egen maskin också. 

Högtryckstvätt

Hos oss hittar du ett stort utbud av högtryckstvättar till allt från den professionella användaren till enklare hemmabruk. En högtryckstvätt fungerar lika bra för att tvätta bilen som terrassen och hos oss hittar du högtryckstvättar från kända varumärken av hög kvalitet.

Interiör

Är bilen din bästa vän? Är det där du spenderar stora delar av din dag? Många glömmer ibland bort hur stor del av vår tid som faktiskt spenderas i bilen och ingen skulle väl strunta i att dammtorka vardagsrummet till exempel? Se till att du har det lika skinande rent i bilen och införskaffa verktyg och medel som förenklar en snabb rengöring och ger en skinande interiör. 

Kemikalier

Här har vi samlat alla tänkbara kemikalier som kan behövas för en god bilbård. Allt från spackel och rostolja till rengöringsmedel för interiören. 

Rutor, glas och speglar

Håll rutorna rena och se till att där är fri sikt via alla speglar. Här hittar du allt du behöver för att ha rutor, glas och speglar som skiner. 

Tvätt och schampo

Bilschampo och avfettning är två förutsättningar för en ren bil. Det finns olika tvättekniker att använda sig av men bilschampo och avfettning fungerar alltid.

Hur exakt man ska använda produkterna råder det delade meningar om men vi har allt ni behöver för att själva välja väg till hur ni åstadkommer bästa resultat.

Polering och vax

Vill du ta rengöringen ett steg längre så ska du såklart också ta en titt i vårt sortiment av produkter med vax, lera och olika typer av avfettning. Här snackar vi kronan på verket för perfekt bilvård. 

Skulle du vara osäker på vilka bilvårdsprodukter som passar just ditt ändamål är du som vanligt varmt välkommen att kontakta oss. Tillsammans ser vi till att fler bilar skiner!