Hjul- och Krafthylsor

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Förutom reservdelar och tillbehör till bilen har vi även hjul- och krafthylsor samt andra verktyg som gör det lättare att själv meka med bilen och exempelvis byta däcken på egen hand. Är det något större bekymmer med bilen kan du såklart alltid vända dig till någon av våra verkstäder för att få hjälp istället. Spana in vårt sortiment av kvalitativa hjul- och krafthylsor från ledande varumärken och beställ hem de du behöver redan idag. Behöver du flera olika storlekar och varianter kan en hel sats vara att rekommendera.   

Laddar...
Handla enligt
Visa som

Artiklar 1-12 av 23

Sida
per sida

Hjulnavshylsa 1/2" 19 mm

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:146 kr
Ej medlem:162 kr

Hjulbultshylsor kraft 1/2

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:438 kr
Ej medlem:487 kr
Klubbpris:387 kr
Ej medlem:430 kr
Klubbpris:1706 kr
Ej medlem:1895 kr
Klubbpris:4831 kr
Ej medlem:5368 kr

Krafthylsa 1/2" 12-kant 25 mm

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:250 kr
Ej medlem:278 kr

Krafthylsa Torx-kant E24 mm

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:401 kr
Ej medlem:445 kr
Klubbpris:452 kr
Ej medlem:502 kr

Hjulnavshylsa 1/2" 14 mm

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:145 kr
Ej medlem:161 kr
Klubbpris:919 kr
Ej medlem:1021 kr

Hjulhylssats 1/2" 5 delar

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:637 kr
Ej medlem:708 kr

Hjulhylsa 1/2" 6-kant 21 mm

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:232 kr
Ej medlem:258 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 23

Sida
per sida

Vi har hjul- och krafthylsor för däckbytet

Här hittar du hjul- och krafthylsor samt andra hylsverktyg från välkända varumärken till bra priser. Förutom reservdelar och tillbehör till bilen har vi även ett stort sortiment av verktyg som gör att det blir enklare för den som vill kunna meka med bilen hemma. För att kunna byta däck på bilen är det bra att ha stabila hjul- och krafthylsor hemma i verktygslådan. Genom år av erfarenhet har vi lärt oss vilka verktyg som är bra att ha och vi vet också vilka krav man måste kunna ställa på att verktyg fungerar som de ska. Vi har också lärt oss att en och samma hylsa knappast kommer att hjälpa en med att lösa alla typer av problem. Det kan behövas en hel del olika storlekar, längder och tjocklekar. Och därför kan det vara en bra idé att köpa en hel sats med olika typ av hjul- och krafthylsor.  

Köp hjulhylsor och krafthylsor direkt online

Idag är det enklare än någonsin att köpa hjul- och krafthylsor samt andra hylsverktyg för bilmekandet online. Vi arbetar med välkända varumärken och erbjuder ett stort sortiment av verktyg som är redo för en snabb leverans till dig. Utforska vårt stora sortiment av hjul- och krafthylsor och lägg din beställning idag. Våra hylsor håller en god kvalitet och med gummiskydd så behöver du heller inte riskera att hylsorna skadar dina fälgar vid däckskiftet. Vi har hjul- och krafthylsor i olika varianter och här finns något som passar allt från hobby-mekanikern till proffset. Att ha ett stort urval av hjul- och krafthylsor hemma kommer att underlätta bilmekandet och eftersom storlekar kan variera är det smart att ha ett gäng olika hjul- och krafthylsor till förfogande.

Reservdelar, tillbehör och verktyg på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel, tillbehör eller verktyg du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av verktyg och erbjuder smarta hjul- och krafthylsor till riktigt bra pris. Ta gärna en titt i alla våra övriga kategorier också där du hittar allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.