Bits

Förutom ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen hittar du även verktyg och andra produkter för garaget här hos oss på Mekonomen.se. Vi älskar själva att meka med bilen och vet att bra verktyg underlättar jobbet rejält. Det blir både roligare att meka med bilen och man kan spara rejält med tid. Vi har därför valt ut just de verktyg och produkter som vi själva gillar och här hittar du bland annat ett enormt utbud av bits för borr och skruvdragning. Allt från klassiskt raka spår eller stjärnor – till torx, insex och andra varianter.  

Enormt utbud av bits i olika dimensioner

Oavsett vad du letar efter när det kommer till bits och borr vågar vi nästan lova att du kan hitta det här hos oss. Du hittar dels alla olika varianter, men också storlekar, dimensioner eller utföranden som gör att du kan hitta ett bits för just ditt ändamål. Vi vet själva hur frustrerande det kan vara om man inte har rätt bits att tillgå och därför har vi samlat allt man kan tänka sig för att du aldrig ska behöva stå utan just den bits som du letar efter. Våra bits kommer från välkända varumärken och håller alltid en hög kvalitet. Vi erbjuder dessutom riktigt bra priser och levererar snabbt och fraktfritt om du beställer dina bits online.

Se till att ha alla bits hemma

Torx, insex… eller vad är du egentligen på jakt efter? Oavsett vilket kan vi hjälpa dig. Du hittar såklart även vanliga, klassiskt raka, spårbits och alla andra typer av bits man kan tänka sig. Allt för att det ska bli lättare för dig att meka med bilen och fixa i garaget. Vi har såklart även bitshylsor om du behöver det och om du vet med dig att det används en hel del olika bits så kan det vara en bra idé att kanske direkt investera i en större bitssats.   

Verktyg som underlättar i garaget

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till både bilen och garaget och oavsett vad du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi älskar själva att meka med bilar och har såklart varit noggranna när vi valt ut de bits, borr och alla andra verktyg och komponenter som vi själva använder oss av och som vi även erbjuder här på sajten. Ska man meka med bilen eller fixa i garaget är det a och o att ha bra grejer att jobba med och det är därför vi aldrig tummar på kvalitet när det gäller dessa delar. Spana in utbudet av bits, borr och andra verktyg redan idag och lägg din beställning. Med våra snabba och fraktfria leveranser har du dina nya bits hemma om bara några dagar och kan gå igång med att meka och fixa med bilen igen.