Tändspolar

Bilens tändspole behövs för att få till ”gnistan” som krävs för att starta upp bilen. Om din tändspole blir dålig eller till slut går helt sönder kommer du ha problem att starta bilen. Så märker du att den börjar bli dålig kan det vara bra att kolla upp problemet och byta ut den om det behövs. Hos oss på Mekonomen hittar du flera olika varianter av tändspolar från ledande varurmärken till riktigt bra priser. Så varmt välkommen att titta runt i vårt stora utbud av tändspolar till bilen.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Tänd till med en ny tändspole

Bilens tändspole är den komponent i tändsystemet som genom att under en kort och intensiv stund  generera en väldigt hög spänning, får den tändstiftet att ge ifrån sig en gnista. Denna gnista är i sin tur sedan det som antänder bränslet i förbränningsrummet och gör så att bilens motor startar. Om din bils tändspole har blivit dålig kan den bytas ut, så att du får bättre ”tändning” framöver. Det ska såklart vara enkelt och smärtfritt att starta upp sin bil när det väl är dags att rulla ut på vägarna. 

Beställ ny tändspole online

Om du konstaterat att det är bilens tändspole det är fel på och det är dags för en ny kan du beställa denna hos oss på Mekonomen.se. Vi har ett brett utbud av tändspolar från flera välkända varumärken och ser såklart till att erbjuda ett konkurrenskraftigt och bra pris. Du som kund väljer själv vilken tändspole du tycker passar din bil bäst, men vi hjälper dig med att se till så att du vet att den du tittar på kommer att passa till din bil. Genom att du fyller i ditt registreringsnummer i vår smarta filtreringsfunktion så kommer vi nämligen att sortera ut så att endast de tändspolar som passar just din bil visas fram. Så när du sedan tittar vidare och ska bestämma dig för vilken tändspole du vill beställa så vet du att alla du väljer mellan åtminstone kommer att passa. Det gör att du som kund kan känna dig trygg när du beställer en ny tändspole från oss på Mekonomen. Du får den dessutom levererad inom bara några dagar. 


Allt för bilen på samma ställe

På Mekonomen drivs vi av erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser och förenkla bilägandet för våra kunder. Letar man till exempel efter en ny tändspole ska man hitta det och kunna beställa den utan problem. Och detsamma gäller alla andra produkter för bilen eller garaget. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.