Fönstertvätt

Att ha rena rutor handlar såklart dels om att man precis som med övriga bilen vil ha en fräsch och snygg look, men här handlar det dessutom om en ren säkerhetsaspekt. Att ha en bra och klar syn är en förutsättning för att kunna köra säkert på vägen. Så se till att löpande rengöra dina rutor och framförallt se till så att vindrutan fram ger dig en klar och fläckfri sikt. Oavsett vad det är för smuts du behöver få bort hittar du produkterna som hjälper dig här hos oss på Mekonomen.

När det kommer till att säkerställa så man ha rena rutor handlar det både om att ha rejält uppfyllt med spolarvätska så att man alltid snabbt och enkelt kan rengöra rutorna medan man kör men det finns också ett grundarbete men återkommande bör göra när bilen står parkerad och man har chansen att tvätta av den ordentligt. Det är väldigt viktigt med en god sikt och dessutom är det dumt att låta smuts sitta för länge. Det kan göra att det till slut blir väldigt svårt att få bort och det kan bli fläckar som kanske till slut sätter sig som klister. Så fyll upp garaget med produkter från oss på Mekonomen som underlättar ditt bestyr med att hålla dina bilglas rena.

 

Köp fönstertvätt och glasrengöring online

Här på Mekonomen.se kan du beställa ett stort utbud av produkter som underlättar med din arbete att hålla rutor och fönster rena direkt online och snabbt och smidigt få dem levererade hem. Vi erbjuder ett stort utbud av produkter inom alla form av bilvård och rengöring och produkter för fönstertvätt är såklart något som alla bilägare bör ha hemma. En fri och klar sikt är en förutsättning för en trygg och säker körning. Här på Mekonomen.se har vi också gjort det enkelt att shoppa produkterna till din bil eller ditt garage direkt online och vi har såklart kvalitetstestat alla produkter vi säljer. Har du frågor eller funderingar kring någon av våra produkter kan du alltid läsa mer om dem här online eller så kan du kontakta vår Kundtjänst eller besöka en butik för mer information. Men när du vet vad du är ute efter finns det inget enklare sätt att handla produkter till bilen på. Det är bara att klicka ner dem i kundvagnen och beställa hem.

 

Bilvård från kvalitetsmärken

När du köper bilvård på Mekonomen vet du att du alltid får bra produkter från några av de främsta varumärkena till riktigt bra priser. Vi har exempelvis glasrengöring från Rain-X, Sonax, Autoglym och Meguiars och du hittar även ett stort utbud av andra produkter som hjälper dig att hålla bilen i topptrim året om.