Lasta och dra

Letar du efter cykelhållare eller bogserlinor? Oavsett vad du behöver lasta eller vad du behöver dra så hittar du produkterna som förenklar din vardag här hos oss på Mekonomen. Vi har ett bett utbud av produkter som gör det enklare för dig att förflytta saker från punkt A till punkt B. Allt inom segmentet för vad som behöver lastas eller dras hittar du här.

Bilen hjälper dig lasta och dra

Bilen har alla förutsättningar för att hjälpa dig att förflytta både tunga och otympliga saker. Men det är långt ifrån alltid som dess ordinarie förutsättningar räcker till. Då är det dags att ge bilen en hjälpande hand. Här hos oss på Mekonomen har vi samlat ett brett utbud av produkter som gör att det blir ännu enklare för dig att frakta saker från punkt A till B med bilens hjälp.

Vi har allt du behöver

Det spelar ingen roll om det handlar om att kunna öka på packningsmöjligheterna inför en härlig sommarsemester eller om det bara handlar om att kunna känna sig trygg med att ha en bogserlina till hands. I vårt breda sortiment av produkter som hjälper dig med allt du kan tänkas behöva lasta eller dra hittar du något som kan förenkla din vardag. Det lovar vi nästan garantera.

När bilen känns för lite och du vill flytta stora eller oregelbundna saker så kan det till exempel vara bra med ett takräcke eller en dragkrok. Det är fundamenten du måste ha på plats för att sedan kunna koppla på övriga delar som gör det möjligt att lasta, dra och transportera mera.

Ska du iväg till sommarstugan eller bara vill ta en utflykt och upptäcka Sveriges eller Europas fantastiska landskap och ha cykeln till hands så är en cykelhållare ett måste för att du enkelt ska kunna frakta med dig din cykel. Framförallt när bagageutrymmet behövs till övriga packning som också ska med.

Stort utbud på Mekonomen.se

I vårt stora utbud av produkter till drag och last hittar du också dragkrokar som behövs för släpdragning eller takräcken som behövs för montering av takbox. Takboxen är ett perfekt sätt att utöka lastutrymmet och framförallt det perfekta sättet att transportera mer otymplig utrustning som exempelvis skidor om du ska ner till Alperna eller upp i Fjället. Takboxen skyddar innehållet från både regn och snö och du monterar den på bilens tak. Med hjälp av lås skyddar du dessutom innehållet under både färden och vid era stopp längs vägen.

Hos oss på Mekonomen har vi dessutom ett stort utbud av dragkrokar och du kan välja om du önskar ha en fastmonterad eller en som går att ta av och på. Allt utifrån hur ofta du använder exempelvis ett släpp som med lätthet sedan kan fästas med hjälp av kroken. Även bogserlinor, lastgaller, lastsäkring och transportburar ingår i vårt stora sortiment!