Fälgborstar

Om du precis som vi älskar känslan av en skinande bil så vet du hur viktigt det är att fälgarna är rena för att helhetsintrycket ska bli så bra som möjligt. Med en del smuts räcker det därför inte att bara högtryckstvätta fälgarna för att få dem rena och fina utan du behöver även använda dig av en fälgborste. Här på Mekonomen.se har vi samlat flera olika varianter av fälgborstar och du väljer och vrakar efter tycke och smaka för att hitta fälgborsten som passar dig bäst.

Att få riktigt rena fälgar kan vara ett tufft arbete och speciellt om man inte använder sig av rätt produkter. Risken om du inte tar en produkt som är anpassad för ändamålet är nämligen att du exempelvis repar dina fälgar eller att du helt enkelt inte får bort smutsen. När du tvättar din bils fälgar är det därför viktigt att använda en fälgborste. Dessa är gjorda för maximal rengöring utan att repa fälgen. Fälgborstar har flera olika utseenden, men de flesta har en avlång form för att du ska kunna komma åt att tvätta överallt. Det finns även olika ”hårdhet” på borstarna så det kan vara en bra idé att ha ett par olika till hands. Vissa för att lättare borsta bort lösgörlig smuts medan du kan behöva strävare borstar för att komma åt smuts som satt sig lite djupare. Om du uppskattar rena fälgar är det ett måste att ha ett par olika fälgborstar hemma. Känslan av skinande fälgar har också en tendens att ge hela bilen ett härliga intryck. Så ta hand om dina fälgar kontinuerligt och fyll upp i garaget med ett antal olika fälgborstar från oss på Mekonomen. Din bil kommer att tacka dig!

 

Köp fälgborstar online

Här på Mekonomen.se kan du beställa dina fälgborstar direkt online och få dem levererade hem. Vi har gjort det enkelt att shoppa produkter till din bil eller ditt garage direkt online och vi har såklart kvalitetstestat alla produkter vi säljer. Har du frågor eller funderingar kring någon av våra produkter kan du alltid läsa mer om dem här online eller så kan du kontakta vår Kundtjänst eller besöka en butik för mer information. Men när du vet vad du är ute efter finns det inget enklare sätt att handla produkter till bilen på. Det är bara att klicka ner dem i kundvagnen och beställa hem.

 

Högtryckstvättar, rengöringsmedel med mera

Utöver fälgborstar hittar du högtryckstvättar och en mängd olika rengöringsmedel som underlättar din bilvård här på Mekonomen.se. Ska du beställa hem fälgborstar så passa på att inventera garaget och se om det är något annat du behöver samtidigt som du beställer hem dina fälgborstar. En skinande, snygg bil är alltid lite roligare att sätta sig i och med fälgborstar får man den härliga nybilskänslan från sina skinande fälgar.