Lastgaller

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. För att säkra din last i bagageutrymmet kan ett lastgaller vara en bra lösning. Vi har även olika typer av hundburar och andra lösningar om du ska ta med dig ett djur i bilen. Lastgaller för bil och bagageutrymme finns i flera varianter och storlekar och i vårt stora sortiment hittar du förhoppningsvis en lösning som passar just dig. Dessutom levererar vi ditt nya lastgaller hem till dig med fri frakt.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Stort utbud av lastgaller för bil och bagageutrymme

Utforska vårt enorma utbud av prisvärda och kvalitetstestade lastgaller. Vi har lastgaller till bilen i ett flertal varianter och oavsett vilken funktion du är ute efter att ett lastgaller ska fylla så har vi en lösning för dig. Allt från lastgaller och avskiljare som säkrar din last till hundgaller som gör resan enklare för din fyrbenta vän. Våra lastgaller kommer från välkända varumärken och vi erbjuder alltid prisvärda lösning på lastgaller till bil. För att du ska vara säker på att ett lastgaller passar just din bil är det bra att börja med att fylla i din bils registreringsnummer. Därefter sorterar vi fram alla de lastgaller som passar just din bil.

Beställ ditt nya lastgaller online med fri frakt

Det har aldrig varit enklare att köpa lastgaller eller andra tillbehör till bilen online. Utöver ett stort utbud och den smarta filtreringsfunktion som gör att du alltid hittar en produkt som passar till just din bil så erbjuder vi på Mekonomen även snabba leveranser med fri frakt. Så spara in på tiden och lägg din beställning online istället för att ge dig ut i en butik och leta lastgaller. Våra lastgaller till bil håller hög kvalitet och hjälper dig att snabbt och smidigt få ordning och reda på din last. 

Alla biltillbehör på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av biltillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av biltillbehör som hjälper dig att få ordning och reda i bagaget eller för att kunna packa och frakta säkrare. Vårt stora utbud av produkter för lastning, ordning och komfort är dock bara är en liten del av allt det som finns i vår stora webbshop. Bläddra gärna igenom alla våra kategorier så hittar du allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar eller tillbehör som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. Det rekommenderas till exempel för att se så att ett specifikt lastgaller passar i just ert bagageutrymme. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.