Microfiberdukar

Microfiberduk är ett perfekt redskap att ha tillgängligt när du ska ge din bil en ordentlig rengöring. Microfiberduken kan i många avseenden ersätta tvättsvampen då den ger mindre risk för repad lack, då du lätt kan se om där fastnar någon smuts eller småsten på duken. Behöver du beställa nya microfiberdukar hittar du ett stort utbud av kvalitetsprodukter från ledande varumärken hos oss på Mekonomen och du kan bland annat beställa microfiberdukar från Sonax, Hagmans och Meguiars här hos oss.

Ta hand om bilen med microfiberdukar av kvalitet

Mikrofiberduk är en mycket smart variant av tvättduk som kan användas på flera olika material för olika ändamål. Mikrofiberdukar består av antingen polyester och polyamider eller av en blandning av båda materialen. Den smarta sammansättningen av dessa material gör så att mikrofiberduken får en lång livslängd. Fördelen med att använda en mikrofiberduk när du tvättar bilen är att du inte riskerar att repa lacken på samma sätt som du kan göra av misstag med en tvättsvamp. Det är nämligen lätt att få bort både grus och småsten från den. Mikrofiberduken har dessutom utomordentligt bra när det kommer till att lösa upp smuts och absorbera vätska. Så om du vill vara noggrann men ändå effektiv när du rengör bilen så kan vi varmt rekommendera att du införskaffar microfiberdukar. Vi har flera varianter till riktigt bra priser och vi ser också till så att leveransen sker snabbt till dig. Du hittar microfiberdukar från bland annat varumärken som Turtle, Sonax och Hagmans här hos oss.

Beställ microfiberdukar och bilvårdsprodukter online

Gör det enkelt för dig och beställ microfiberdukar samt alla andra bilvårdsprodukter som du behöver online. Precis som du säkert redan beställer mat eller kläder via nätet så är det exakt lika enkelt att få hem bra bilvårdsprodukter och till och med avancerade reservdelar genom att beställa dem online. Om du behöver microfiberdukar eller andra bilvårdsprodukter är det bara att klicka runt här på Mekonomen.se och lägga de produkter som du behöver i varukorgen och sen checka ut och lägga beställningen. Om bara några dagar har du produkterna hemma och kan börja tvätta din bil med kvalitetsprodukter.


Allt för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och så snart du inser att du behöver någon ny reservdel till bilen kan du alltid börja med att leta här. Men vi har som sagt också ett brett utbud av produkter för exempelvis bilvård och om du nu vill ta hand om din bil ordentligt så hittar du massvis med smarta produkter här hos oss. Så titta runt och nöj dig inte bara med microfiberdukar till riktigt bra priser utan passa på att beställa allt du behöver på samma gång. För din enkelhet så samlar vi allt här i samma webbshop så att du snabbt och smidigt ska kunna beställa hem produkterna du behöver direkt till dig. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.