Reflexer

Viktigt att du syns i trafiken

Det är extremt viktigt att du syns i trafiken och en stor risk och fara är att man helt enkelt inte ser varandra när mörkret faller. Det finns idag tydliga regler för hur en bil ska vara utrustad med reflexer och generellt krävs det minst sex reflexer på alla bilar idag. Två reflexanordningar som ska sitta baktill, två som ska sitta framtill och två som ska sitta på var sin sida av bilen också. Det är dessa man ofta kallar sidomarkeringsreflexer. Oavsett vad det är för typ av reflex som du behöver byta ut så kan vi hjälpa dig och genom att söka på din bils registreringsnummer får du fram alla de reflexer som passar just din bil. Sen är det bara att välja och vraka bland alla reflexer som vi erbjuder från välkända varumärken till riktigt bra pris.

Byt ut trasiga reflexer direkt

Generellt kan det sägas att alla reflexer på bilen som går sönder, eller som har slitits ut, ska lagas eller bytas direkt. Det finns dels lagstadgat vilken typ av reflexer som alltid måste finnas men det handlar också om att skapa en säker trafikmiljö för både sig själv och ens medtrafikanter genom att med sina reflexer se till så att man syns ordentligt i trafiken. Du har antagligen själv suttit och svurit över någon annan bilist som inte haft fullt fungerande belysning eller reflexer så se därför till att du själv alltid fixar dina reflexer direkt det är dags. Utbudet av reflexer kan du sortera dig igenom här på sajten och kan du själv reparera eller byta ut dina gamla reflexer är det bara att klicka hem och göra jobbet själv. Annars kan du såklart även ta kontakt med våra duktiga mekaniker på verkstäder över hela landet så hjälper de dig med att byta ut dina trasiga reflexer. 

Stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Här hittar du inte bara ett enormt utbud av reflexer utan egentligen allt du kan tänka dig till din bil. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Med vårt smarta reg-sök kan du dessutom knappa in din bils registreringsnummer och sortera fram endast de reflexer, eller andra produkter, som passar till just din bil. Det gör så att du alltid hittar rätt i det som annars kan vara en djungel av tillbehör och reservdelar. Och skulle du ändå behöva hjälp kan du alltid kontakta vår kundtjänst eller vända dig direkt till en av våra verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista