Solskydd och solfilm

Vi på Mekonomen njuter av varje biltur och på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör som hjälper dig att göra detsamma. När solen brassar på under sommaren kan det vara skönt att skydda sig mot de starkaste strålarna och då är det perfekt med solskydd eller solfilm. Med solskydd håller du även undan den värsta värmen om du parkerar bilen en solig dag på till exempel stranden och det blir behagligare att hoppa in i bilen när det är dags att åka hem. Så spana in vårt utbud av solskydd, solfilm och andra smarta tillbehör som helt enkelt gör din bilresa behagligare.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 13

Sida
per sida

Solfilm 50X150

  • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:98 kr
Ej medlem:109 kr
Klubbpris:178 kr
Ej medlem:198 kr

Solskydd

  • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:46 kr
Ej medlem:51 kr
Klubbpris:59 kr
Ej medlem:65 kr

Universalt solskydd

  • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:38 kr
Ej medlem:43 kr

Solskyddsfilm 60x50 cm

  • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:84 kr
Ej medlem:93 kr

Solfilm, 50x300 cm, silver

  • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:168 kr
Ej medlem:187 kr

Solskydd

  • Tillverkare: HTS Besafe
Klubbpris:179 kr
Ej medlem:199 kr

Sun Protector

  • Tillverkare: HTS Besafe
Klubbpris:26 kr
Ej medlem:29 kr

Solfilm mörk 50 x 380 cm

  • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:172 kr
Ej medlem:192 kr

Solfilm 50 x 150 cm, grå

  • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:81 kr
Ej medlem:90 kr
Klubbpris:94 kr
Ej medlem:105 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 13

Sida
per sida

Njut av bilturen även i sommarsolen

Det finns väl inget härligare än att hoppa in i bilen en varm sommardag och ge sig iväg på en utflykt? När värmen väl kommer älskar vi att ge oss ut på äventyr och ofta kan det bli några timmar i bilen om man exempelvis ska åka till en sommarstuga eller bara iväg på lite semester någonstans. Och även för kortare turer, som en het dag när man ska till stranden, kan det bli varmt i bilen. Därför har vi massvis med smarta produkter som gör så att din bilresa blir lika skön på sommaren och du slipper sitta och klaga över att värmen, som vi såklart bara vill kunna njuta av, stör bilresan. Vi har solskydd och solfilm som ger bilen ett bra skydd och framförallt med barn kan det vara en bra idé att skydda upp bilen ordentligt. Spana in hela sortimentet av solskydd och solfilm och klicka hem en beställning redan idag som gör att du får en skönare start på nästa bilresa i sommarvärmen.  

Snabb leverans av solskydd och solfilm

När man väl vill ha något vill man ha det snabbt. Eller hur? Därför har en prioritet för oss på Mekonomen hela tiden varit att vi ska kunna erbjuda snabba leveranser av alla våra produkter. Som kund ska du kunna välja och vraka i lugn och ro, men när du väl har lagt det i varukorgen och klickat igenom din beställning ska det gå undan. Vi strävar alltid efter att leverera inom bara några dagar och när du bestämt vilken typ av solskydd eller solfilm du vill så är det bara att klicka igenom beställningen och vänta på leveransen som dimper ner inom kort. Vi på Mekonomen vill bidra till att varje körning är en upplevelse och med produkter som solskydd och solfilm blir det helt enkelt lite skönare och härligare att sätta sig i bilen och ge sig ut på vägarna även en varm och solig sommardag.

Stort utbud av solskydd och andra tillbehör till bilen

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Förutom ett enormt utbud av solskydd och solfilm från välkända varumärken hittar du en mängd andra produkter som hjälper dig med att höja körupplevelsen när du hoppar in i din bil. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information.