Prylfickor och sparkskydd

Håll både ordning och fläckfritt med prylfickor och sparkskydd

Med prylfickor och sparkskydd får du dels ordning och reda på saker du behöver ha med dig på bilresan samtidigt som du lyckas hålla rent och fint på sätena framför dig. Sparkskydd kan exempelvis hängas på de två främre bilstolarna och därmed täcka deras ryggstöd från att få sparkar med leriga skor och annat smuts. En klassisk värdeminskare är just att bilens inre har blivit för smutsigt så det är en smart och prisvärd investering för att behålla andrahandsvärdet längre på din bil. Samtidigt som väl alla såklart också tycker det är trevligare att gå in i en bil som upplevs just ren och fin. Med prylfickorna kan du även få ordning och reda på alla saker du vill ta med dig på bilresan.  

Alla tillbehör till bilen på samma ställe

Det har aldrig varit enklare, snabbare och smidigare att köpa tillbehör till bilen online. Vi på Mekonomen älskar att spendera tid i våra bilar och vill att tiden i bilen ska vara en bekväm upplevelse. Vi vet också att olika stadier i livet kräver att man anpassar sin bil på olika sätt. Som med sparkskydd som skyddar från barnen skor eller om det kanske är dags för en transportbur när familjen även föräras med en fyrbent vän? Vi har alla tillbehör man kan tänka sig till bilen och vi levererar dem snabbt och fraktfritt om du beställer online. Så välkommen att titta runt i vårt stora sortiment av biltillbehör och klicka hem din beställning redan idag.  

Vi har även stort utbud av reservdelar

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och förutom smarta tillbehör har vi också ett enormt utbud av reservdelar. Genom att titta runt i alla våra kategorier hittar du allt du kan tänka dig till bilen. För reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just er bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.