Däckglans

Här på Mekonomen.se har vi samlat alla produkter du behöver för att ta hand om din bil på såväl sommaren som vintern. Precis som med bilens interiör och exteriör generellt vill vi alla också ha däck och fälgar som skiner men framförallt på vintern kan det där vara ett rejält bekymmer i Sverige. Men använder man sig av däckglans för att hålla däcken fräscha kan det göra så att du slipper grådassiga däck och istället håller dem skinande fina även när väder och fin stretar mot dig.

Om du precis som vi älskar att hålla din bil i topptrim har du kommit helt rätt. Vi på Mekonomen älskar att rå om våra bilar och vi vet att det inte bara gör så att bilen upplevs som finare och snyggare, det kan i många fall också förlänga livslängden om man underhåller och tar hand om sin bil ordentligt. Därför har vi inte tummat på produkterna som vi använder när det kommer till bilrengöring och det är såklart inget undantag när det gäller däckglans och andra produkter i kategorin för däck- och fälgrengöring. Men däckglans behåller dina däck sin svarta ton och du slipper känna att höstens och vinterns grådassiga känsla även sätter sig i däckens färgskifte. Använd däckglans och få liv i dina däck igen så att hela bilen upplevs som fräschare, renare och snyggare.

Beställ däckglans online

Här på Mekonomen.se har vi samlat ett stort utbud av produkter inom kategorin för däck- och fälgrengöring och för alla som önskar ha skinande däck är det ett måste att ha en däckglans hemma i garaget. Vi arbetar med kända varumärken som vi säljer till konkurrenskraftiga och riktigt bra priser och vi ser dessutom till så att de flesta produkterna kan beställas online och skicka direkt hem till dig. Vissa rengöringsmedel kan, på grund av dess innehåll, vara exklusiva i fysiska butiker då de inte får skickas med posten.

Håll däcken skinande rena

Att hålla en bil skinande ren på ett svenskt vägunderlag under vintermånaderna är nästan en omöjlighet. Regn, vind, slask och snö påverkar bilen på flera sätt och vägsaltet gör knappast saken bättre när väl det hälls ut på gatorna. Samtidigt kan du göra en hel del själv för att åtminstone upprätthålla en så hög nivå som möjligt och att använda sig av däckglans på bilens däck är en bra start för att hålla däcken svarta och en känsla av nyskick. Det går helt enkelt inte att undvika att bilen ser smutsig och tilltufsad ut under vintern, men man kan göra sitt bästa för att den ska vara så snygg som möjligt åtminstone. Utöver däckglans har vi dessutom kit för däckfärgsåterställning om du känner att det är dags för en rejäl översyn av däcken.