Fordonsverktyg

En del meckande med bilen kräver att du har specialanpassade verktyg för att kunna göra arbetet ordentligt. Att ge sig på bilens delar med dåliga verktyg kan skada både bilen och dina verktyg. Så se alltid till att du arbetar med rätt redskap. Här på Mekonomen har vi samlat ett stort utbud av specialanpassade fordonsverktyg just för att du ska kunna genomföra ditt arbete så bra och säkert som möjligt.

Fordonsverktyg för den som vill göra det själv

Om du, precis som vi, tycker att det roligaste som finns är att mecka med bilen så tycker vi att du förtjänar bra verktyg medan du gör. Att försöka sig på halvdana lösningar eller försöka gör jobb med verktyg som inte håller måttet är knappast en hållbar lösning. Så se till att ditt garage eller din verktygslåda är lastad med även de fordonsverktyg som behövs för att allt ditt arbete ska kunna utföras fackmannamässigt.

Stort utbud av fordonsverktyg

Med vår stora erfarenhet av bilmekande har vi valt ut de bästa och viktigaste verktygen för att även du där hemma ska kunna serva och mecka med din bil precis på samma sätt som vi gör på våra verkstäder. Vi har valt ut verktyg av högsta kvalitet och själva provat alla fordonsverktyg så att de lever upp till de högt ställda krav vi ställer.

Att ge sig på ett bilmekande med dåliga verktyg kommer skada både din bil och inte minst ditt humör. Så se till att du har införskaffat bra grejer innan du går igång. Längs resans väg kommer du till 100% ändå möta hinder som kräver specialanpassade fordonsverktyg och då kommer du ångra att du inte förberedde dig med bra verktyg innan du började. Det kan vara allt från små muttrar till tändstiftsbyte som kräver specialverktyg.

Vi förenklar ditt bilmekande

Hos oss på Mekonomen har vi samlat ett brett utbud för att förenkla just ditt bilmekande och du hittar specialverktyg som avdragare, tändstiftsnycklar, ventilbågar, bromskolvsverktyg och fjäderspännare. Helt enkelt allt du behöver för att kunna serva din bil på egen hand ute i garaget. En del mojänger på bilen kommer du nämligen märka att du inte kan skruva bort eller komma åt med en vanlig skruvmejsel och i flera fall krävs det ett specialverktyg för att dessa ens ska röra på sig. Med ett specialanpassat fordonsverktyg kan du exempelvis byta tändstift, spänna fjädrar eller montera nya bromsbelägg själv.

Vet du inte exakt vilka verktyg du behöver är du såklart varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi har en lång erfarenhet av ett mecka med bilar och vi delar gärna med oss till dig.