Bitshylssatser

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Förutom reservdelar och tillbehör till bilen har vi även bitshylsor och andra verktyg som gör det lättare att själv meka och fixa mindre problem. Är det något större bekymmer kan du alltid vända dig till någon av våra verkstäder för att få hjälp istället. Spana in vårt sortiment av kvalitativa verktyg från ledande varumärken och beställ hem de verktyg du behöver redan idag. Om det är dags att fylla på verktygslådan med ett gäng olika bitshylsor kan det vara en smart och effektiv lösning att köpa en hel bitshylssats. Då kommer du att ha bitshylsor så att du klarar det flesta problem du stöter på.  

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 34

Sida
per sida

Bitssats

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:88 kr
Ej medlem:98 kr

Hylsnyckelsats

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:133 kr
Ej medlem:148 kr

Hylsnyckelsats

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:111 kr
Ej medlem:123 kr

Hylsnyckelsats

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:133 kr
Ej medlem:148 kr

Hylssats

 • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:3723 kr
Ej medlem:4137 kr

Verktygsinsatser Skum

 • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:5322 kr
Ej medlem:5913 kr

Hylsnyckelsats

 • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:5300 kr
Ej medlem:5889 kr

Kombisats hylsor & hylsbits

 • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:5495 kr
Ej medlem:6105 kr

Verktygsinsatser Skum

 • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:5179 kr
Ej medlem:5754 kr

Kombisats 3/8"

 • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:1504 kr
Ej medlem:1671 kr

Hylsverktyg

 • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:2617 kr
Ej medlem:2908 kr

Hyls/bitsnyckelsats

 • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:1177 kr
Ej medlem:1308 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 34

Sida
per sida

Bra att ha flera varianter av bitshylsor

Här hittar du bitshylsor och andra hylsverktyg från välkända varumärken till bra priser. Förutom reservdelar och tillbehör till bilen har vi även ett stort sortiment av verktyg som gör att det blir enklare för den som vill kunna meka med bilen hemma. Vi har även en hel del smarta verktyg som passar perfekt för verktygslådan oavsett om det ska fixas med något i garaget, bilen eller huset. Genom år av erfarenhet har vi lärt oss vilka verktyg som är bra att ha och vi vet också vilka krav man måste kunna ställa på att verktyg fungerar som de ska. Vi har också lärt oss att en och samma bitshylsa knappast kommer att hjälpa en med att lösa alla typer av problem. Det kommer att behövas en hel del olika storlekar, längder och tjocklekar. Därför har vi noga valt ut kvalitativa bitshylssatser som vi vet kommer att underlätta ditt mekande framöver. 

Köp alla typer av hylsverktyg online

Idag är det enklare än någonsin att köpa hela bitshylssatser och andra hylsverktyg för bilmekandet online. Vi arbetar med välkända varumärken och erbjuder ett stort sortiment av verktyg som är redo för en snabb leverans till dig. Utforska vårt stora sortiment av bitshylsor och hela bitshylssatser och lägg din beställning idag. Vi har bitshylssatser i olika varianter och här finns något som passar allt från hobby-mekanikern till proffset. Att ha ett stort urval av bitshylsor hemma kommer att underlätta bilmekandet och du vet aldrig vilken typ av bits du springer på. Det är därför viktigt att ha bitshylsor i olika storlekar och varianter. Och som kan hantera både insex, torx, ribe och spline. 

Reservdelar, tillbehör och verktyg på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel, tillbehör eller verktyg du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av verktyg och erbjuder smarta bitshylssatser till riktigt bra pris. Ta gärna en titt i alla våra övriga kategorier också där du hittar allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.