Körnare och don

Förutom ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen hittar du även verktyg och andra produkter för garaget och bilmekandet här hos oss på Mekonomen.se. Vi älskar själva att fixa och dona med bilen och vet att bra verktyg underlättar jobbet rejält. Det blir både roligare att meka med bilen och man kan spara rejält med tid. Om du behöver en ny körnare så kan du hitta flera olika varianter här hos oss. Vi ser dessutom till så att du får en snabb leverans så om du behöver en ny körnare är det bara att lägga den i varukorgen och klicka igenom din beställning på direkten.

Körnaren hjälper dig på vägen

Körnaren är ett spetsigt verktyg i metall som man framförallt använder för att förbereda inför håltagning i exempelvis metall eller plast. Körnaren ser ungefär ut som en penna och dessa primära användningsområde är inför att du ska borra i plana metallytor. Körnaren hjälper dig helt enkelt att markera din punkt för var borren ska fixeras och det blir därefter lättare att komma igång med din borrning. I ett välsorterat garage bör man absolut ha några olikare varianter av körnare och dorn.  

Köp körnare och don direkt online

Det har aldrig varit lättare att köpa verktyg, hjälpmedel och andra tillbehör som används för att fixa i garaget eller meka med bilen. Vi har fyllt upp ett enormt sortiment av produkter och om du blir medlem i våran kundklubb kan du dessutom spara in lite ytterligare pengar på våra redan pressade priser. När det kommer till körnare kommer de i olika utföranden och varianter och lite beroende på vad du ska ha som huvudsakligt användningsområde så kan den ena eller andra varianten vara bättre. Vi har både körnare från välkända varumärken som Sonic, men även vårt egna märke ProMeister som är ett riktigt prisvärt och kvalitativt alternativ. När det kommer till både körnare och dorn kan du dessutom köpa hela satser om du vet med dig att du kommer att behöva lite olika varianter. Det är ett smart och effektivt sätt att få många möjligheter till en billigare peng.

Verktyg som underlättar i garaget

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till både bilen och garaget och oavsett vad du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi älskar själva att meka med bilar och har såklart varit noggranna när vi valt ut de körnare, dorn och andra tillbehör och verktyg som vi själva använder oss av och som vi även erbjuder här på sajten. Ska man meka med bilen eller fixa i garaget är det a och o att ha bra verktyg att jobba med och det är därför som vi aldrig tummar på kvalitet när det gäller dessa delar. Spana in utbudet av våra prisvärda körnare och lägg din beställning redan idag.