Laddar...

Dela upp betalningen

En bilservice kostar och ibland passar det bäst att inte betala allt på en gång. Som till exempel efter semestrar eller långhelger. Men även vid andra tillfällen då du behöver planera dina utgifter. Så för att du ska kunna underhålla din bil och se till att den håller formen, kan du dela upp din betalning utan extra kostnad.

Din bil behöver servas och repareras regelbundet. Och det handlar inte bara om att slitaget ökar eller att andrahandsvärdet försämras. Utan det handlar också om att sköta om bilen. Har man otur kan man nämligen drabbas av kostsamma haverier till följd av att man inte servat bilen.

Delbetala

  • Du får fakturan efter 30–60 dagar
  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Kredit upp till 30 000 kr
  • 4 månaders kostnadsfri delbetalning

Är du dessutom medlem får du även 10 % rabatt på tillbehör i våra butiker och i webbshoppen, exklusive varumärket Thule. Läs mer här.

Du som ansökt om delbetalning får hem ett fysiskt kort i brevlådan, men du behöver inte använda det för att handla. Verkstaden eller butiken kan också plocka upp det via ditt personnummer. Läs mer om villkoren för delbetalning.

Mobil delbetalning

  • Du får fakturan efter 30–60 dagar
  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Kredit upp till 10 000 kr
  • 4 månaders kostnadsfri delbetalning

Välj mobil betalning när du servar eller reparerar bilen i någon av våra verkstäder. Betala sedan direkt i mobilen via faktura eller med kort.

Så här går det till: Du får ett sms som meddelar dig när din bil är klar att hämta. I samma sms får du tillgång till ett digitalt fakturaunderlag som beskriver själva arbetet som utförts på bilen. Det är också nu du väljer hur du vill betala genom vår kassa i samarbete med Resurs Bank. Här finns villkor.

Allt för att göra ditt billiv så enkelt och smidigt som möjligt. 

Betala lite i taget

Du kan handla med kontot vid fler tillfällen och ta del av samma flexibla betalningsalternativ varje gång. Om du vill dela upp din betalning väljer du det delbetalningsalternativ som passar dig när fakturan kommer.

Delbetala i e-handeln

Information om delbetalning på denna sida avser delbetalning i butik eller bilverkstad. I e-handeln erbjuder vi delbetalning via Klarna.

Boka tid online

14 dagars ångerrätt

Från dagen som du tagit emot din vara

Hämta i butik

Du väljer hur och var produkterna ska skickas

Garanti på reservdelar

Alla Mekonomens reservdelar har 1-5 års garanti

Fri frakt

Gäller beställningar till butik

Välkända varumärken

Från branschens ledande leverantörer