Laddar...

Delbetalning

Delbetalning med Mekonomenkortet

Med Mekonomenkortet kan du enkelt dela upp betalningarna för dina inköp i alla våra butiker och bilverkstäder. Just nu är det inte möjligt att delbetala i webbshoppen med Mekonomenkortet, där erbjuder vi istället delbetalning med Klarna.

I samarbete med Resurs Bank ger vi dig möjlighet att välja hur du vill betala ditt verkstadsbesök eller inköp i butik, lite i taget eller allt på en gång. Du gör ditt val i lugn och ro hemma, när du får din första faktura, månaden efter köpet.

  • Du får fakturan efter 30–60 dagar
  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Kredit upp till 30 000 kr
  • 4 månaders kostnadsfri delbetalning

Är du dessutom medlem får du även 10 % rabatt på alla tillbehör i våra butiker och i webbshopen. Bli medlem idag!

Läs mer om villkoren för Mekonomenkortet och hur du skaffar det.

Ansök nu

Mobil delbetalning med Resurs Bank

I samarbete med Resurs Bank genom vår mobillösning Mpay ger vi dig möjlighet att välja hur du vill betala ditt verkstadsbesök, lite i taget eller allt på en gång. Du gör ditt val i lugn och ro hemma, när du får din första faktura, månaden efter köpet.

  • Du får fakturan efter 30–60 dagar
  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Kredit upp till 50 000 kr
  • 4 månaders kostnadsfri delbetalning

Betala lite i taget

Du kan handla med kontot vid fler tillfällen och ta del av samma flexibla betalningsalternativ varje gång. Om du vill dela upp din betalning väljer du det delbetalningsalternativ som passar dig när fakturan kommer.

Boka tid online

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 10 000 kr med rörlig årsränta om 0 % och 4 månader återbetalningstid uppgår den effektiva räntan till 0 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 0 kr per månad och uppläggningsavgift om 0 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 2 500 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 10 000 kr fördelat på 4 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2020-12-15, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar.

14 dagars ångerrätt

Från dagen som du tagit emot din vara

Hämta i butik

Du väljer hur och var produkterna ska skickas

Garanti på reservdelar

Alla Mekonomens reservdelar har 1-5 års garanti

Fri frakt

Gäller beställningar till butik

Välkända varumärken

Från branschens ledande leverantörer