Delbetala med Mekonomen

Ibland passar det inte att betala allt på en gång när du har servat eller reparerat din bil. Men för att du alltid ska kunna underhålla din bil och se till att den håller formen, kan du med Mekonomenkortet dela upp din betalning utan extra kostnad.

Så här funkar det – betala hela eller dela upp köpet i din takt

Mekonomenkortet ger dig friheten att själv välja hur du vill betala när du handlar hos oss.

Din första betalning gör du när fakturan kommer, månaden efter köpet. Då väljer du också om du vill betala allt på en gång eller delbetala ditt köp i exempelvis 4 månader, utan ränta och avgifter. Du har alltid 30–60 dagars kostnadsfri kredit, vilket innebär att det dröjer minst en månad innan det är dags att börja betala. Om du vill dela upp din betalning väljer du det delbetalningsalternativ som passar dig när fakturan kommer.

  • Du får fakturan efter 30–60 dagar
  • 4 månaders kostnadsfri delbetalning
  • Kredit upp till 30 000 kr
  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning

Är du dessutom medlem hos oss får du även 10 % rabatt på tillbehör i våra butiker och i webbshoppen, gäller ej prispressat och kan inte kombineras med övriga kampanjer. Läs mer här.

Du som ansökt om Mekonomenkortet får hem ett fysiskt kort i brevlådan, men du behöver inte använda det för att handla. Verkstaden eller butiken kan också hitta det via ditt personnummer. Läs mer om villkoren för delbetalning.

Du kan ta del av samma flexibla betalningsalternativ varje gång du använder ditt Mekonomenkort.

Vad kostar det?

Betalningsalternativ i verkstad

Många av våra verkstäder erbjuder mobilbetalning i samarbete med Resurs Bank. Mobilbetalning innebär att du kan betala direkt i mobilen, till exempel med Mekonomenkortet eller via faktura.

Så här går det till: Du får ett sms som meddelar dig när din bil är klar att hämta. I samma sms får du tillgång till ett digitalt fakturaunderlag som beskriver själva arbetet som utförts på bilen. Här kan du välja det förmånliga alternativet Delbetala med Mekonomenkortet eller övriga betalningsalternativ från Resurs Bank. Allt för att göra ditt billiv så enkelt och smidigt som möjligt!

Delbetala i e-handeln

I e-handeln erbjuder vi delbetalning via Klarna.

14 dagars ångerrätt

Från dagen som du tagit emot din vara

Hämta i butik

Du väljer hur och var produkterna ska skickas

Garanti på reservdelar

Alla Mekonomens reservdelar har 1-5 års garanti

Fri frakt

Gäller beställningar till butik

Välkända varumärken

Från branschens ledande leverantörer