Polermaskiner

Att polera bilen ger inte bara bilen en skinande glans, det ger även dig själv en roligt stund då det faktiskt är väldigt skoj att göra det på egen hand.  Det kan säkert kännas läskigt för en del att polera bilen själv, framförallt om man hört talas om skräckexempel med så kallade hologram, polerrosor eller ”bränd lack”. Men med dagens moderna och oscillerande polermaskiner är det enklare än någonsin att utföra en riktigt bra polering hemma på garageuppfarten. Har du aldrig polerat förut? Våga prova!

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 28

Sida
per sida

Oscillerande polermaskin 710W

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:1079 kr
Ej medlem:1199 kr

Våra polermaskiner

Oavsett om du har ett sprillans nytt vrålåk eller gammal trotjänare som närmar sig veteranbilsåldern så kommer din bils utseende tjäna mycket på lite omvårdnad med våra polermaskiner. Elaka repor, som tidigare innebar dödsstöten för en bil, kan du nu rätta till med rätt vård av din älskade bil. Genom att ta hand om din bils yttre så förlänger du dess livstid.

Kampanj

Polermaskin dual - 15 mm

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:3059 kr
Ej medlem:3399 kr

Användning för både bil och båt

Våra polermaskiner passar också alldeles utmärkt att använda till andra uppgifter som till exempel att putsa båtens skrov. För alla båtägare i landet som behöver fixa till sin båt så har vi många andra bra produkter som exempelvis allt du kan behöva när det gäller förtöjning liksom en lång rad andra smarta produkter som du enkelt kan söka efter i rutan ovanför.

Mini Polisher Kit MPK-3

 • Tillverkare: ShineMate
Klubbpris:1259 kr
Ej medlem:1399 kr

Mini Polermaskin KIT, EP803K

 • Tillverkare: ShineMate
Klubbpris:2519 kr
Ej medlem:2799 kr

Ta hand om din bil på rätt sätt

Att vårda sin bil med hjälp av en av våra polermaskiner är en god idé eftersom det får bilen att se bättre ut och höjer dessutom ett eventuellt andrahandsvärde på din bil. Hos oss på Mekonomen så hittar du också ett stort utbud av bilvård och service, så att du ska kunna ta hand om din bil på absolut bästa sätt.

Polermaskin

 • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:1144 kr
Ej medlem:1271 kr

Polermaskin EX605

 • Tillverkare: ShineMate
Klubbpris:2429 kr
Ej medlem:2699 kr

Mini Polermaskin EX603

 • Tillverkare: ShineMate
Klubbpris:2249 kr
Ej medlem:2499 kr

DA Polermaskin EX610-15

 • Tillverkare: ShineMate
Klubbpris:3056 kr
Ej medlem:3395 kr

DA Polermaskin ERO600 G1+

 • Tillverkare: ShineMate
Klubbpris:1439 kr
Ej medlem:1599 kr

18V Snabbladdare Duo

 • Tillverkare: ShineMate
Klubbpris:1349 kr
Ej medlem:1499 kr

18V Li-ion Battery Pack, 5Ah

 • Tillverkare: ShineMate
Klubbpris:1349 kr
Ej medlem:1499 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 28

Sida
per sida

Roterande polermaskiner

En roterande polermaskin är i regel lite mer avancerad att använda, men det finns faktiskt fördelar med den roterande polermaskinen. Den är otroligt effektiv och kan polera bort även djupare repor, nackdelen är däremot att den ofta är så pass effektiv så att den kan kräva lite mer träning för att hantera den på korrekt sätt. En annan fördel är att den inte vibrerar på samma sätt i som en oscillerande maskin i händerna. Det finns dock en större risk att orsaka polerrosor eller bränd lack med en roterande polermaskin än en oscillerande polermaskin. Så detta är snarare en variant för den som är rutinerad och trygg i arbetet med att polera.

Oscillerande polermaskiner – DA-polermaskin

Här pratar vi polermaskiner som är mer förlåtande än en roterande polermaskin och det är därför inte konstigt att dessa varianter blivit otroligt populära för hemmabruk. Den stora fördelen med en oscillerande maskin är att den är enkel att använda även för nybörjaren. Trots att den inte är fullt lika effektiv som en roterande maskin så ger den i regel ett otroligt bra resultat. Nackdelen är däremot att den kan vibrera ganska kraftigt i händerna under själva poleringen. Men detta brukar vara något som de flesta kan acceptera för att minska risken för misstag.

Beställ polermaskin online

Om du bestämt dig för att skaffa en polermaskin och känner dig redo för att ge din bil lite extra kärlek och omsorg är det bara att beställa hem den polermaskin som bäst faller dig i smaken. Läs på om skillnaderna mellan den roterande polermaskinen och den oscillerande innan du bestämmer dig och därefter är det bara att lägga den polermaskin som du bestämmer dig för i varukorgen och checka ut. Med vår snabba lagerhantering har du din nya polermaskin levererad på bara några dagar. 


Allt för bilen på ett och samma ställa

Här på Mekonomen.se har vi inte bara polermaskiner och andra tillbehör som säkerställer en skinande bil. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.