Polermaskiner

Att polera bilen ger dig inte bara en skinande glans, de är faktiskt riktigt roligt också. Att polera bilen kan kännas läskigt för en del, framförallt med tanke på att många har hört talas om så kallade hologram, polerrosor och ”bränd lack”. Men med dagens moderna och oscillerande är det enklare än någonsin att utföra en riktigt bra polering hemma på garageuppfarten. Har du aldrig polerat förut? Våga prova!

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 28

Page
per sida

Oscillerande polermaskin 710W

 • Tillverkare: Carwise
1199 kr

Våra polermaskiner

Oavsett om du har ett sprillans nytt vrålåk eller gammal trotjänare som närmar sig veteranbilsåldern så kommer din bils utseende tjäna mycket på lite omvårdnad med våra polermaskiner. Elaka repor, som tidigare innebar dödsstöten för en bil, kan du nu rätta till med rätt vård av din älskade bil. Genom att ta hand om din bils yttre så förlänger du dess livstid.

Mini Polermaskin KIT, EP803K

 • Tillverkare: ShineMate
2499 kr

Polermaskin dual - 15 mm

 • Tillverkare: Carwise
3299 kr

Användning för både bil och båt

Våra polermaskiner passar också alldeles utmärkt att använda till andra uppgifter som till exempel att putsa båtens skrov. För alla båtägare i landet som behöver fixa till sin båt så har vi många andra bra produkter som exempelvis allt du kan behöva när det gäller förtöjning liksom en lång rad andra smarta produkter som du enkelt kan söka efter i rutan ovanför.

DA Polermaskin ERO600 G1+

 • Tillverkare: ShineMate
1599 kr

Ta hand om din bil på rätt sätt

Att vårda sin bil med hjälp av en av våra polermaskiner är en god idé eftersom det får bilen att se bättre ut och höjer dessutom ett eventuellt andrahandsvärde på din bil. Hos oss på Mekonomen så hittar du också ett stort utbud av bilvård och service, så att du ska kunna ta hand om din bil på absolut bästa sätt.

Mini Polisher Kit MPK-3

 • Tillverkare: ShineMate
1399 kr

Polermaskin

 • Tillverkare: ProMeister
1234 kr

Polermaskin EX605

 • Tillverkare: ShineMate
2499 kr

Mini Polermaskin EX603

 • Tillverkare: ShineMate
2199 kr

DA Polermaskin EX610-15

 • Tillverkare: ShineMate
2999 kr

18V Snabbladdare Duo

 • Tillverkare: ShineMate
1499 kr

18V Li-ion Battery Pack, 5Ah

 • Tillverkare: ShineMate
1499 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 28

Page
per sida

Roterande polermaskiner

En roterande polermaskin är i regel lite mer avancerad att använda, men det finns faktiskt fördelar med den roterande polermaskinen. Den är otroligt effektiv och kan polera bort även djupare repor, nackdelen är däremot att den ofta är så pass effektiv så att den kan kräva lite mer träning för att hantera den på korrekt sätt. En annan fördel är att den inte vibrerar på samma sätt i som en oscillerande maskin i händerna. Det finns en större risk att orsaka polerrosor eller bränd lack med en roterande polermaskin än en oscillerande polermaskin.

Oscillerande polermaskiner – DA-polermaskin

En polermaskin är mer förlåtande än en roterande polermaskin, och har även därför blivit otroligt populär för hemmabruk. Den stora fördelen med en oscillerande maskin är att den är enkel att använda även för nybörjaren. Trots att den inte är fullt lika effektiv som en roterande maskin så ger den i regel ett otroligt bra resultat. Nackdelen är däremot att den kan vibrera ganska kraftigt i händerna under själva poleringen. Men detta brukar vara något som de flesta kan acceptera för att minska risken för misstag.