Nummerplåtsbelysning

Om du letar efter något till din bil har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du nämligen alla typer av reservdelar, tillbehör och verktyg som hör till bilen och garaget. Självklart betyder det att vi har ett stort utbud av produkter för nummerplåtsbelysning också. Det är ju faktiskt lagstadgat i Sverige att nummerskylten ska synas ordentligt. Så se till att du kontrollerar din nummerplåtsbelysning då och då.  

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Se till att din nummerskylt syns med nummerskyltsbelysning

Enligt svensk lag måste varje bils nummerskylt synas tydligt och ordentligt. Och det gäller såklart även när mörkret tränger sig på. Det är därför viktigt att ha en fungerande nummerskyltsbelysning och om du inte kontrollerat den på ett tag kan det vara en god idé att du tar en titt så att din nummerskyltsbelysningen verkligen fungerar innan du ger dig av på nästa bilfärd. Skulle du behöva ny nummerskyltsbelysning är det både billigare och roligare att köpa en ny här hos oss än att råka bli stoppad av polisen och få reda på det den vägen. 


Köp nummerskyltsbelysning online

Här på Mekonomen.se hittar du ett brett sortiment av all typ av belysning som hör bilen till och det inkluderar såklart även nummerskyltsbelysning. Vi har nummerskyltsbelysning från flera ledande varumärken och dessutom har vi utvecklat en finurlig filtreringsfunktion som gör att du enkelt kan få fram endast den belysning som passar just din bil. Fyll i ditt registreringsnummer i sökrutan så sorterar vi fram den nummerskyltsbelysning som passar din bil. Sen är det bara att beställa hem den variant som faller dig bäst i smaken och få bytt ut din gamla nummerskyltsbelysning. Snabbt och lätt så syns din registreringsskylt perfekt igen och du slipper en onödig bot. 


Allt till bilen på samma ställe

Här på Mekonomen.se har vi inte bara nummerskyltsbelysning och all annan form av belysning till bilen. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.