Nummerplåthållare

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Har din nummerplåtshållare blivit dålig är det viktigt att du köper en ny. Det finns krav på hur din nummerplåt ska sitta och det är viktigt att den alltid sitter säkert och skyltas tydligt. Behöver du byta ut din nummerplåtshållare kan du ofta göra detta själv. Då är det bara att beställa hemma en ny nummerplåtshållare med fri frakt och snabb leverans från vårt stora sortiment. 

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Byt ut en dålig nummerplåtshållare

Om du börjar märka att din nummerplåtshållare inte sitter som den ska är såklart det första steget att försöka spänna till den och åtgärda problemet med den befintliga nummerplåtshållaren. Om detta inte räcker är det dock klokt att byta ut bilens nummerplåtshållare så snabbt du kan. Det finns krav i Sverige på hur en nummerplåt ska sitta och hur tydligt den måste skyltas upp. Det är därför viktigt att du plötsligt inte tappar din nummerplåt på grund av att din nummerplåtshållare sitter för dåligt. Märker du att nummerplåten sitter löst och inte går att reparera, beställ då hem en ny nummerplåtshållare redan idag. 

Beställ ditt ny nummerplåtshållare online med fri frakt

Det har aldrig varit enklare att köpa tillbehör till bilen online. Utöver ett stort utbud och den smarta filtreringsfunktion som gör att du alltid hittar en produkt som passar till just din bil så erbjuder vi på Mekonomen även snabba leveranser med fri frakt. Så varför ska man gå runt och leta i butiker när allt finns samlar på samma ställe? Behöver du en ny nummerplåtshållare så kan du beställa den direkt online och få den levererad på bara några dagar. Fyll i ditt registreringsnummer så du vet att nummerplåtshållare du beställer passar till just din bil och sen är det bara att klicka hem din beställning. Förutom en snabb leverans är det såklart även fri frakt. 

Alla biltillbehör på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av biltillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av biltillbehör och om du behöver en ny nummerplåtshållare kan du såklart beställa det via oss. Nummerplåtshållaren fästs direkt i bilens kaross och är det något annat till bilens kaross du behöver så hittar du även det här hos oss. Bläddra gärna igenom alla våra kategorier för att upptäcka hela vårt stora sortiment av reservdelar och tillbehör till bilen. För alla reservdelar eller tillbehör som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan du till exempel säkerställa att en nummerplåtshållare som du tittar på passar till just din bil.