Tvätthinkar

Här på Mekonomen.se hittar du allt du behöver för att kunna ta hand om din bil och se till så att du håller den skinande ren med jämna mellanrum. Att ta hand om bilen kan dels förebygga exempelvis rost och det kommer i det långa loppet också att hjälpa dig med att bibehålla andrahandsvärdet och därmed ge dig extra klirr i plånboken den dagen du säljer den. Shoppa tvätthinkar och andra bilvårdsprodukter här hos oss och ta hand om din bil hemma på uppfarten eller i garaget. 

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 14

Sida
per sida
Klubbpris:179 kr
Ej medlem:199 kr

Meguiars - Tvätthink 19 l

  • Tillverkare: Meguiars
Klubbpris:179 kr
Ej medlem:199 kr
Klubbpris:71 kr
Ej medlem:79 kr

Turtle Wax - Tvätthink 19 l

  • Tillverkare: Turtle
Klubbpris:392 kr
Ej medlem:435 kr

Meguiars - Tvätthink 19 l

  • Tillverkare: Meguiars
Klubbpris:179 kr
Ej medlem:199 kr
Nyhet
Klubbpris:499 kr
Ej medlem:1058 kr

tershine - Tvätthink 18 l

  • Tillverkare: tershine
Klubbpris:314 kr
Ej medlem:349 kr

Triscan - Tvätthink

  • Tillverkare: Triscan
Klubbpris:119 kr
Ej medlem:132 kr

Bilvårdsset

  • Tillverkare: Mekonomen
Klubbpris:40 kr
Ej medlem:44 kr

Sonax tvätthink 19 l

  • Tillverkare: Sonax
Klubbpris:116 kr
Ej medlem:129 kr
Medlemskampanj

Turtle Wax Bilvårdshink

  • Tillverkare: Turtle
Klubbpris:229 kr
Ej medlem:449 kr

Sonax - Tvätthink 10 l

  • Tillverkare: Sonax
Klubbpris:26 kr
Ej medlem:29 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 14

Sida
per sida

Använd en ordentlig tvätthink

Med tanke på att du använder dig av olika medel vid biltvätt är det en god idé att ha en dedikerat tvätthink som du använder dig av just för bara biltvätt och inget annat. Denna kan sen tvättas ut ordentligt och förvaras i exempelvis garaget. Och sen tar du fram din tvätthink varje gång det är dags att tvätta bilen. Vi har tvätthinkar från ett antal olika, ledande, varumärken och erbjuder såklart tvätthinkar till riktigt bra pris. Så gör biltvätten lite proffsigare och använd dig av samma tvätthinkar som proffsen helt enkelt. Det blir lite roligt att rengöra bilen när man känner att man använder bra grejer.

Beställ tvätthink och andra bilvårdsprodukter online

Oavsett vilken typ av bilvårdsprodukter du letar efter så hittar du med all säkerhet det som du letar efter här i vårt stora och breda utbud. Vi har allt du kan tänka dig när det kommer till produkter som hjälper dig med rengöringen av bilen och du kan snabbt och lätt beställa produkterna online och få dem levererade hem. Beställ både tvätthinkar och andra produkter för bilvård häs hos oss på Mekonomen och få hem produkter av högsta kvalitet som förenklar ditt liv som bilägare. Det ska vara roligt att ta hand om sin bil och med kvalitetsprodukter så blir det faktiskt lite roligt att ta fram sina grejer och ge sig i kast med att rengöra bilen. Så bygg upp ditt egna lilla sortiment av produkter som hjälper dig med rengöringen av bilen och beställ tvätthinkar med mera redan idag. 


Allt för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och så snart du inser att du behöver någon ny reservdel till bilen kan du alltid börja med att leta här. Men vi har som sagt också ett brett utbud av produkter för exempelvis bilvård och om du nu vill ta hand om din bil ordentligt så hittar du massvis med smarta produkter här hos oss. Så titta runt och nöj dig inte bara med tvätthinkar till riktigt bra priser utan passa på att beställa allt du behöver på samma gång. För din enkelhet så samlar vi allt här i samma webbshop så att du snabbt och smidigt ska kunna beställa hem produkterna du behöver direkt till dig. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.