Bränslepump

Om det är dags för en ny bränslepump till din bil så har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du nämligen prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken och vi har ett stort utbud av bra bränslepumpar. För att bilen ska rulla krävs det att bränslepumpen fungerar då det är den som skickar bränslet från tanken till motorn. Börjar du få problem med bränslepumpen är det därför viktigt att du direkt åtgärdar problemet eller byter ut din gamla bränslepump mot en ny.  

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Tre typer av bränslepumpar

Hos oss på Mekonomen hittar du bränslepumpar från välkända varumärken till riktigt bra pris. Då bränslepumpen är en direkt fundamental komponent för att din bil ska fungera ordentligt så är det såklart viktigt att den håller en hög kvalitet. När det kommer till bränslepumpar finns det olika varianter och man brukar i regel prata om mekaniska bränslepumpar, elektriska bränslepumpar och turbopumpar. Den vanligaste på dagens bilar är dock den mekaniska. Förutom helt nya bränslepumpar erbjuder vi även komponenter och lösa delar om det bara är något mindre fel på en befintlig bränslepump som ska åtgärdas och om du inte kan åtgärda felet själv kan du såklart ta kontakt med en av våra verkstäder om du istället vill boka en tid för en felsökning, service eller om du helt enkelt önskar att vi genomför en reparation åt dig.

Då ska du byta ut din bränslepump

Om bränslepumpen helt slutar att fungera så kommer du märka det på det väldigt abrupta sättet att bilen helt enkelt inte kommer att kunna föras framåt. Eftersom att det är bränslepumpen som transporterar bränslet från tanken till motorn kommer din motor inte att få något bränsle om pumpen helt slutar fungera. Helst vill du ju dock upptäcka problemet och komma till rätta med det innan det går så långt. Och då kan man försöka vara uppmärksam på en del detaljer när det gäller bränslepumpen. Ett exempel kan vara att bilen börjar ”rycka till” om du kör den i lite högre hastighet. Något som också kan ske är att motorns och därmed bilens temperatur stiger onormalt högt. Det är en varningsklocka som absolut bör innebär att du kontrollerar din bränslepump.   

Hitta bränslepump för just din bil med vårt smart reg-sök

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Förutom att vi har ett stort utbud av bränslepumpar och andra komponenter för motorstyrningen i bilen så har vi ett stort sortiment av produkter även inom alla andra  kategorier. Vi erbjuder snabba och fraktfria leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information. För att du som kund ska vara trygg i dina köp och veta att den bränslepump, eller vilken annan reservdel som helst, som du väljer kommer att passa till just din bil så har vi utvecklat vårt smarta reg-sök. När du fyllt i din bils registreringsnummer här så sorterar vi nämligen endast fram de bränslepumpar och andra produkter som passar till just din bil. Du slipper därmed att kämpa dig fram genom den snåriga djungeln av produkttexter för att försöka lista ut vad som kommer att passa till just din bil. Smart, va?