Glödlampor

Förr eller senare händer det att dina glödlampor till bilen går sönder och det är viktigt att du aldrig kör runt med ofullständig belysning. Att byta glödlampor på bilen kan kännas jobbigt och meckigt att fixa, men det är det inte. Oavsett vilken av dina glödlampor till bilen som har gått sönder så hittar du en ny hos oss. Vi har samlat kvalitativa glödlampor för både blinkersljus, dimljus, halvljus och bakljus, för att nämna några, och skulle du behöva hjälp med bytet kan du såklart också vända dig till någon av våra verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Byt alltid glödlampor direkt

Märker du att en glödlampa har blivit dålig eller om den till och med har bränt slut så är det viktigt att du alltid byter den direkt. En lykta eller lampa som inte fungerar som den ska kommer att innebära att dels du själv som förare ser sämre ute i trafiken men också att dina medtrafikanter inte ser dig som de ska. Det kan på så sätt innebära en stor fara. Så byt alltid direkt.

Ett tips är också att ha de vanligaste glödlamporna tillgängliga i din bil så att du har en reservlampa redo att byta ut med om detta skulle behövas. Speciellt om du är långt från hemmet eller en verkstad där du kan få arbetet åtgärdat snabbt.

Enormt utbud av glödlampor till bil

Här på Mekonomen.se har vi samlat ett enormt utbud av glödlampor till din bil. Oavsett om det rör sig om glödlampor till strålkastare eller om du behöver byta blinkersljus eller dimljus så hittar du vad du letar efter här hos oss. Totalt hittar du över 1000 produkter inom kategorin för glödlampor till bil och skulle du mot förmodan inte själv hitta vad du letar efter är du såklart varmt välkommen att kontakta våran kundtjänst så att vi tillsammans kan hitta rätt lampor till din bil. Men kom ihåg att du också lätt och smidigt kan filtrera ditt resultat genom att fylla i ditt registreringsnummer och därmed bara få upp just produkter som passar till din bil. På så sätt vet du att du kommer att hitta glödlampor som passar för just dig. Du kan såklart också vända dig direkt till någon av alla våra verkstäder runt om i landet om du ändå önskar mer hjälp.

Byt dina glödlampor själv

För den som är bekväma med att själv serva sin bil eller utföra enklare ”meck” brukar det inte vara några problem att byta ut sina glödlampor själv. Det är dock inte så ofta man behöver göra det så ibland kan det gå flera år mellan gångerna och man kanske glömmer av vilken exakt rutin man ska följa. Till din bil finns där alltid en manual där information om dina glödlampor och bytet av dem finns specificerat. Det är alltid bra att ta en noggrann titt här innan du börjar på ditt arbete. Det skiljer sig väldigt ofta från bil till bil och ibland behöver till exempel inte ens skruva bort din strålkastare för att komma åt en glödlampa, utan du kan göra det inifrån motorhuven på bilen istället.