Förbrukning

För den som älskar fixar och trix i hemmet generellt och kanske garaget i synnerhet så är detta kategorin för dig. Det här är helt enkelt kategorin för dig som gillar att mecka och fixa - och som kan en hel del redan. Här hittar du produkter för de riktiga proffsen, till exempel el-material, skruv och bits, olika typer av slangar och annat som är bra att ha liggande i garaget. Hittar du inte det du söker kan du alltid kontakta oss - vi har fler produkter än de du ser här. Och skulle det vara något du inte kan lösa själv med några av dessa produkter kan du såklart alltid besöka en av våra verkstäder.

Saker och ting går åt och slits och vill man vara väl förberedd för att kunna hantera både större och mindre problem på egen hand gäller det att fylla upp hemmet och garaget med förbrukningsprylarna som går åt när man meckar och fixar.

Bland våra förbrukningsprodukter hittar du allt från olika tejpsorter som vävtejp, maskeringstejp och eltejp, till el-material som kablage, kabelskor och krympslang. Men också slipdukar och slippapper samt penslar, packningar, buntband och massvis med annat.

Mer eller mindre allt du kan tänka dig finns samlat här i vårt enormt breda utbud av förbrukningsprodukter som du kan använda till att fixa och trixa med både din bil, andra motorfordon eller kanske bara behöver för lite pill med andra produkter i garaget eller med huset generellt.

På Mekonomen.se ser vi dessutom till så att du kan beställa alla dina förbrukningsprodukter till riktigt bra priser och få dem snabbt och smidigt hemlevererade till dig. Varför ska du behöva gå ut och trängas i en butik när du med bara några klick här på sajten kan plocka på dig allt du behöver och ha ett välfyllt förråd där hemma igen om bara några dagar?

Fyll upp garaget med billiga förbrukningsprodukter

Så oavsett om du ska byta reservdelar på din bil eller enbart piffa upp den till helgen kan det vara hög tid att klicka hem och ha lite förbrukningsprodukter nära till hands för att underlätta arbetet. Eftersom förbrukningsprodukter i sinom tid tar slut är det bra att ha en uppsättning i förrådet av det produkter som det går åt av mest. Och varför inte fylla upp med en dubbel uppsättning direkt.

Vi har sorterat samtliga produkter i smarta kategorier så att du lätt och enkelt hittar det du letar efter. Men behöver du mer hjälp är det såklart bara att kontakta oss. Men klicka dig vidare och shoppa loss i vårt breda sortiment.

Du hittar bland annat produkter inom följande kategorier:

  • Borr och gängteknik
  • Tejp
  • El-material
  • Kap- och slipteknik
  • Skruvartiklar
  • Slang
  • Förbrukningsmaterial (övrigt)
  • Handrengöring

Snabbt och smidigt på Mekonomen.se

Genom att shoppa via Mekonomen.se säkerställer du också att du får bästa priset på dina produkter samt att du får dem snabbt och smidigt hemlevererat till dig.

Så fyll upp din kundkorg med förbrukningsprodukter redan idag.