Däckförvaring

I Sveriges omväxlande klimat är det av högsta vikt att ha rätt däck för rätt väderlek och underlag och de flesta väljer att växla mellan sommar- och vinterdäck. Då är det såklart viktigt att de däck som tas av också förvaras utan att de tar skada under de månaderna de bara ligger och vilar. Här på Mekonomen.se har vi därför samlat allt från däcktrallor, däckställ och däckpåsar. Det är bara att kika runt och hitta det som du behöver där hemma i garaget.

Här på Mekonomen.se har vi som bekant ett enormt utbud av alla produkter du kan tänkas vara på jakt efter till din bil och det är såklart inget undantag när det kommer till däckförvaring. Dels har vi produkter du kan använda dig av vid själva däckbytet som i regel sker både på våren och hösten men du hittar framförallt också ett stort utbud av produkter som säkerställer en bra förvaring av dina däck under den perioden då de inte sitter på din bil. Du hittar allt från borstar som kan borta rent dina däck till däckkritor för markeringar. Men såklart också däckpåsar, däckställ och annat som förenklar förvaringen. Här finns helt enkelt allt du behöver för att dina däck ska ha en bra tid i garaget.

Allt du behöver för däckförvaring där hemma

Om du inte vill betala pengar för däckhotell kan du snabbt och enkelt klicka hem de produkter du behöver för att inreda enkelt i garaget och själv ta hand om dina däck under de perioder då du växlar av dem och inte har dem på bilen. Med vårt stora utbud av produkter inom kategorin för däckförvaring finns här allt för både den som bara vill ha någon enklare förvaring till den som vill uppgradera sitt garage ordentligt och få en proffsig känsla av att man förvarar sina däck i lite lyx medan de väntar på att åka på bilen inför kommande säsong.

Lönar sig att ta hand om däcken

Att köra runt med bra däck är a och o för att din bil ska vara trygg och säker i trafiken. Det är därför viktigt att man vid varje däckbyte kontrollerar så att alla mått fortsatt är godkända men också att man under tiden de förvaras har dem på en plats där de inte påverkas för mycket av några yttre förutsättningar som väder och vind. Med en bra förvaring ökar du livslängden på däcken och de är bättre förberedda för att bara kopplas på och rulla iväg när det är dags för nästa säsongsbyte. Så gör dig själv en tjänst och säkerställ att du förvarar dina däck trygg och säkert mellan säsongerna. Köp hem lite produkter som förenklar din däckförvaring och inred garaget så att du har ordning och reda på dina däck.