Kylväskor

En lång bilsemester? En heldag på stranden? Oavsett om det är ett stort äventyr eller en mindre utflykt så är en kylbox eller kylväska ett måste i bilen under varma sommardagar. Våra kylboxar finns enkelt utryckt i tre varianter.

 • De enklare kylväskorna
 • De rejäla kylboxarna
 • De avancerade, elektriska kylboxarna

Naturligtvis påverkas ditt val av flera omständigheter och i vårt sortiment hittar du något som passar dig oavsett önskemål.

Läs mer om kylboxar och kylväskor i vår sommarguide.

Så räddar kylboxen din semester.

Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

5 artiklar

per sida
Kampanj

Kylbox 20L 12V

 • Tillverkare: Carwise
 • Volym: 20 l
799 kr 599 kr
Kampanj

Dometic Kylbox 19 liter 12-24V & 240V

 • Tillverkare: Dometic
 • Volym: 49 l
8527 kr 6395 kr
Kampanj

Kylbox/frysbox 49L 12/24/220

 • Tillverkare: Carwise
 • Volym: 49 l
5749 kr 4311 kr
Kampanj

Kylbox 20L 12V/230V

 • Tillverkare: Carwise
 • Volym: 20 l
1199 kr 899 kr

Ta med en kylbox i bilen, båten eller husvagnen

Resan blir garanterat lättare om alla i bilen är mätta och belåtna. Med våra kylboxar och kylväskor kan du hålla färdkosten fräsch länge. Vår kylbox från Carwise rymmer 24 liter och kyler ner 16 grader i förhållande till omgivande temperatur. Kylboxen gör jobbet på bilresan, men fungerar precis lika bra i båten, husvagnen eller på picknicken.

Kampanj

Kylbox 40L 12V/230V

 • Tillverkare: Carwise
 • Volym: 40 l
1699 kr 1274 kr
Visa som

5 artiklar

per sida

Kylväska - Kylbox för kall mat och dryck

Vi på Mekonomen älskar utflykter som tar en långt på vägarna och med vår kärlek till bilen är såklart en bilsemester något som aldrig är fel. Men på resan vill man gärna kunna säkerställa att man har kall mat och dryck med sig. Och då är en bra kylväska a och o. Hos oss hittar du ett brett sortiment av kylväskor som finns i både enklare och mer avancerad tappning. Antingen där kylklampar kyler maten eller där du rentav kopplar kylväskan till bilens elsystem.

Elektrisk kylväska - ditt eget lilla kylskåp

En elektrisk kylväska påminner om ett litet kylskåp och du kopplar den till bilens elsystem, via exempelvis cigarettuttaget (12V). Du lyfter då bara ett lock för att komma åt innehållet som du förvarar i din kylbox.
Det viktiga att komma ihåg när man kopplat en kylbox/kylväska till direkt till bilen är dock att vara uppmärksam på bilbatteriet. Så länge bilen färdas är detta inget problem, men stänger du av bilen så stjäl kylboxen ström direkt från bilbatteriet.
Ett bra tips är därför att även införskaffa en batterivakt om en sådan inte finns en inbyggd redan. Batterivakten räddar bilbatteriet genom att slå av kylväskan om batteriet börjar bli tomt.

Kylbox med värmefunktion

Många kylboxar är även utrustade med värmefunktion vilket kan vara smidigt om man vill fövara mat på underhållsvärme under en längre period också. Bland vårt sortiment av kylboxar  hittar du olika storlekar och funktion som gör att du enkelt hittar boxen som lämpar sig för för just era ändamål. Vissa är stora och lämpar sig för båten, hemmet, husvagnen eller förtältet och andra lite mindre och lämpar sig för utflykten eller i bilen.
Låt inget stoppa dig i sommar utan ladda bilen med mat och dryck och ge dig ut på vägarna.