Klädseltvätt

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om det har blivit dags att fräscha upp din bilklädsel hittar du grymma produkter för att få ett perfekt resultat. Vi har all form av klädselrengöring som du kan behöva och skulle det inte räcka med rengöring har vi även helt ny bilklädsel där du kan välja att byta ut framsätena, baksätena eller allt på en och samma gång. Spana in vårt stora utbud av klädseltvätt och andra bilvårdsprodukter och fräscha upp interiören i bilen redan idag.

Klädseltvätt och interiörrengöring

Att trivas i bilen är a och o för att bilresan ska bli trevlig och ju fräschare interiör man har ju enklare är det att koppla av och njuta. Att bilklädseln slits är heller inget som man direkt kan undvika och speciellt om man har barn i bilen så vet nog det flesta att det smulas en hel del och att smuts dras både in och ut. Självklart kan du vara proaktiv och skydda bilen med exempelvis sätesskydd men om när det väl är dags för en rejäl rengöring av klädseln kan det vara bra att ha kvalitativa produkter att luta sig mot för både klädseltvätten och interiörrengöringen i stort. Vi har därför samlat ett stort utbud av produkter för klädseltvätt och du hittar riktigt bra rengöringsmedel från både Turtle och Teshine i vårt stora utbud.

Svårt att få rent? Byt ut din bilklädsel

Förutom bilvårdsprodukter som hjälper dig att ge bilen en rejäl klädseltvätt så hittar du helt ny både tygklädsel och skinnklädsel till bilen om det istället är dags att byta ut din bilklädsel. Du kan välja mellan att bara byta ut framsätena, baksätena eller varför inte passa på att ta hela bilen direkt så att ni får en enhetlig och snygg interiör. Bilklädsel kan både köpas för att man önskar fräscha upp och helt enkelt täcka över den befintliga som kanske slitits med åren, eller så sätter man dit en extra bilklädsel redan direkt vid köpet av sin nya bil för att skydda den ordinarie bilklädseln så länge som möjligt. Har man till exempel mindre barn och man vet att det under några år kommer att vara större risk för att man drar med sig smuts och grus in i bilen kan det vara en bra idé att under dessa år använda en extra skyddsklädsel för att man senare kanske ska kunna ta av denna och använda bilens ordinarie bilklädsel.

Alla för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Du hittar kvalitativa och prisvärda bilvårdsprodukter som hjälper dig med klädseltvätt i bilen plus en hel del annat som gör bilresan mer bekväm och fräsch – och är det dags att byta ut all bilklädsel hjälper vi dig även med det. För alla produkter som är unika för en viss typ av bilmodell eller märke har vi utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just din bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och andra motorfordon.