Sommartillbehör

Semestertider och värme gillar vi och därför har vi också en hel avdelning med bra sommargrejer. Det är just dessa varma dagar som du vill ha kyla i form av en isande läsk eller en matsäck som inte smälter bort på resan till stranden. Vi har precis det du behöver. Eller vad sägs om en kylbox med tolvvoltsuttag, solskydd till de små där bak i bilen och väl framme vid stranden en skön solstol att sjunka ner i?

Låt inte sol och värme stoppa dig

Att åka bil om det blir allt för varmt kan upplevas som påfrestande och jobbigt. Men samtidigt finns det ingen härligare årstid än på sommaren för att ge sig ut på vägarna och upptäcka nya smultronställen.

För att du ska kunna njuta av dina bilresor även under sommarmånaderna och årets varmaste dagar har vi förutsättningarna för att din bilresa ska bli behaglig och skön. Vi har samlat alla möjliga tillbehör till bilen som gör din resa till en del av semestern. Vad sägs till exempel om kylboxar som ser till att du kan ha en kall läsk tillgänglig genom hela din resa? Eller solskydd som ser till så att man kan läsa tidning eller titta på paddan smärtfritt medan man lutar sig tillbaka och njuter av resan.

Brett sortiment av sommartillbehör

Här på Mekonomen.se har vi samlat ett brett och djupt utbud av sommartillbehör som antingen kan användas för att förenkla din resa i bilen eller användas när du väl kommer fram efter en lång dags färd i bilen mot resans mål. Här finns allt från kylboxar som kan kopplas till bilens cigarettuttag, adaptrar för inkoppling av ljud eller laddutrustning och även allt från hopvikbara vattendunkar till solstolar och solskydd.

Vi på Mekonomen älskar såklart bilar året om men det finns nog inget vi älskar så mycket som en stillsam bilutflykt i Sveriges magiska landskap. Passera rapsfält och sjöar medan du färdas mot din önskade destination. Oavsett vart du är på väg kommer även bilresan att vara en del av upplevelsen.

Med vårt breda utbud av sommartillbehör kommer du och familjen dessutom att njuta extra mycket av er färd. Istället för att behöva stanna till vid någon rastplats för att köpa er mat kan ni lätt och enkelt ha med den i en kyl- eller frysbox och duka upp för en picknick vart ni än önskar. Med sommartillbehör från Mekonomen är er bil och bilsemester helt enkelt förberedd för alla äventyr ni kan önska er. Vad sägs till exempel om att ta med ett tält från Dometic i bilen så att ni kan skapa er egen lilla oas vart i världen ni än stannar till med bilen?