Fälgfärg

Om du är sugen på att fixa till dina fälgar med fälgfärg har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se har vi nämligen ett stort utbud av olika kulörer på fälgfärg som gör att dina fälgar kan se ut som nya igen, eller bara få en ny och häftig look. Oavsett om du bara vill fylla i med färg på fälgar som blivit slitna eller om du vill använda fälgfärg för att helt byta färg på dina fälgar har vi ett utbud som kommer att falla dig i smaken. Så titta runt bland våra olika varianter på fälgfärg och beställ hem dem redan idag

Det ska vara enkelt att kunna rätta till små skavanker eller att på egen hand göra justeringar på sin bil som ger bilen en ny och härlig look. Med fälgfärg kan du snabbt och enkelt göra detta hemma i ditt eget garage. Och det är smidigt och lätt att använda fälgfärg. Här på Mekonomen.se har vi fyllt upp med ett stort utbud av olika fälgfärger som du enkelt kan använda själv där hemma. De flesta varianter av fälgfärg är i klassisk sprayflaska och de appliceras på fälgarna efter eget tycke och smak. Oavsett om du letar efter en matt eller glansig fälgfärg har vi alternativ som kommer att passa dig och du hittar olika varianter från både Motip, Hagmans och ProMeister.

 

Köp fälgfärg online

Här på Mekonomen.se kan du beställa fälgfärg direkt online och få fälgfärgen levererad hem. Vi har gjort det enkelt att shoppa produkter till din bil eller ditt garage direkt online och vi har såklart kvalitetstestat alla produkter vi säljer. Har du frågor eller funderingar kring någon av våra produkter kan du alltid läsa mer om dem här online eller så kan du kontakta vår Kundtjänst eller besöka en butik för mer information. Men när du vet vad du är ute efter finns det inget enklare sätt att handla produkter till bilen på. Det är bara att klicka ner dem i kundvagnen och beställa hem.

 

Allt för dina fälgar

Utöver fälgfärg har vi massvis med andra produkter för att underhålla eller förändra looken på dina befintliga fälgar. Självklart kan du även köpa helt nya fälgar här hos oss och då gör du det enklast genom att fylla i ditt registreringsnummer i vår smarta filtreringsfunktion och så får du snabbt och smidigt upp alla de fälgar som passar till just din bil. Men när det kommer till rengöring av fälgar hittar du exempelvis allt från högtryckstvättar som kan göra grovjobbet till fälgborstar som kan fixa finliret. Olika medel som kan underlätta arbetet hittar du såklart också här. Ska man använda sig av fälgfärg är det en god idé att man först har rengjort sina fälgar ordentligt. Så tänk på att även ha produkterna för detta hemma innan du går vidare med att börja använda din nya fälgfärg.