Dammsugare

För en skönare bilupplevelse kan det räcka med en så enkelt sak som att man gjort en någorlunda regelbunden städning av interiören. Torka av panelen och dammsuga mattor och andra platser där smuts kan ha letat sig in. Med en bra dammsugare är det ett enkelt jobb att fixa hemma på uppfarten eller i garaget. Här på Mekonomen.se har vi därför samlat ett antal olika varianter på både torr- och våtdammsugare samt de tillbehör du kan tänkas behöva.

Här på Mekonomen.se har vi samlat alla produkter till din bil och när det kommer till produkter att bunkra upp med i garaget är det såklart inget undantag. Om du precis som vi älskar ett mecka med bilen vill man ha prylarna som gör att man både kan serva bilen löpande men också hålla den snygg och fräsch. Att dammsuga bilen ordentligt är en väldigt enkel sak att göra, men något som kanske kan uppfattas som lite jobbigt och slitsamt om man ska behöva dra ut huset dammsugare och sen gå igång med att koppla in någon förlängningssladd och dylikt. Det kan dessutom vara en ganska dum idé att fylla upp din vanliga dammsugare med massvis med slask, grus, sten och annat som du kan ha dragit in i bilen under skorna.

Välj en grovdammsugare om du ska rengöra bilen

När du ska rengöra bilen invändigt så behöver du i de allra flest fall dammsuga ordentligt. Det är i regel det du börjar med innan du går vidare. En vanlig dammsugare lämpar sig inte lika bra som en grovdammsugare eftersom en vanlig dammsugare är känslig mot fukt och större smuts som grus eller stenar. De fixar däremot en grovdammsugare utan problem. Här på Mekonomen.se har vi därför fyllt upp med ett antal varianter av dammsugare som fungerar som våtdammsugare eller torrdammsugare och det är upp till dig att göra ditt val kring vad du letar efter. Vi har valt ut grovdammsugare som är robustare än de vanliga dammsugarna du kan hitta i mattaffären och dessa klarar av att allt från att rengöra i ett garage eller verkstadsmiljö till att ta hand om din bil. I bilen kommer det ofta vatten och fukt men även större gruskorn som inte lämpar sig för en vanlig dammsugare. Med våra grovdammsugare behöver du inte oroa dig, de tar upp såväl fukt som grus.

Beställ din våtdammsugare och torrdammsugare online

Det har aldrig varit enklare att beställa hem en bra dammsugare för att rengöra bilen. Beställ hem den direkt från vår lagershop här på Mekonomen.se och få den levererad. Du är nu bara några dagar från att ha en skinande ren bil igen – och passa på att även köpa om andra rengöringsprodukter så du kan ta allt när du ändå är igång.