Bussningar

Om det är dags att byta ut dina slitna chassibussningar har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se har vi nämligen ett stort utbud av chassibussningar till bra priser. Även om en chassibussning vid första anblick kan framstå som en liten och kanske därför betydelselös komponent fyller den en väldigt viktig funktion för bilens fjädring. Går den sönder eller om den bara slitits ut är det därför väldigt viktigt att den byts ut.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Här på Mekonomen.se har vi samlat alla produkter du kan tänkas vara på jakt efter till din bil och det är såklart inget undantag när det kommer till chassibussningar. Litet som stort så har vi på Mekonomen samlat ihop ett brett utbud av produkter inom kategorin så att du i lugn och ro kan sortera fram det du är på jakt efter och klicka hem produkterna till dig. Har dina chassibussningar slitits ut, gått sönder eller om det av en annan anledning är dags att byta har du därför kommit helt rätt. Det är bara att titta runt i vårt stora utbud med chassibussningar från kända varumärken och beställa hem de som just du behöver.

Köp nya bussningar online

Med vår smarta filtreringsfunktion, som gör att du kan sortera fram produkterna som passar till just din bil genom att fylla i ditt registreringsnummer, är det numera väldigt lätt att handla chassibussningar och andra reservdelar online. Du vet nämligen att bussningarna som vi har sorterat fram kommer att passa till just din bil. Så innan du går vidare är det bäst att börja med att fylla i ditt registreringsnummer och därmed göra den stora grovsorteringen. Därefter kan du jämföra olika alternativ och själv välja vilka chassibussningar du önskar. Behöver du hjälp, tips eller rådgivning kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Och skulle du vilja ha hjälp med en felsökning eller reparation kan du alltid vända dig direkt till en av våra verkstäder.

Bussningar är viktiga för bilens fjädring

En bussning upplevs kanske inte som särskilt stor för världen och det är heller ingen jättedyr kostnad förknippat med ett byta av en uttjänad bussning. Men det är likväl viktigt att byta ut en som gått sönder och inte köra runt med dåliga bussningar. Det har nämligen en påverkan på bilens fjädring. Bussningarna fyller en väsentlig uppgift när det kommer till fjädring, vibrationer och stötar och det finns bussningar som är gjorda i både gummi och i metall. Bussningar sitter på olika ställen på din bil och slits ut med tiden. Om din bil skulle behöva nya bussningar så hittar du det här. Vi säljer bland annat växelspakbussningar, länkarmsbussningar, fjäderbussningar och bussningar till krängningshämmare.