Hjulcylinder

Hjulcylindern sitter i det bakre bromssystemet och liknar ett bromsok eftersom hjulcylindern fungerar på mer eller mindre samma sätt. En hjulcylinder består av två små kolvar och dessa kolvar får trycksatt bromsvätska till sig. Detta gör att bromsbeläggen kan pressas mot bromstrummans väggar och bromsfriktion uppstår.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Dags för ny hjulcylinder?

I vårt stora sortiment av reservdelar hittar ni allt ni kan tänka er till bilen och om det är dags för en ny hjulcylinder så har ni kommit helt rätt. Här hittar ni en mängd olika hjulcylindrar och vår smarta filtreringsfunktion hjälper er att sortera fram vilka hjulcylindrar som passar till just Er bil. Fyll i er bils registreringsnummer och därefter sorterar vårt smarta system fram alla de hjulcylindrar som passar till er bil.

 

Köp ny hjulcylinder online

Vår strävan på Mekonomen är att det ska vara lika enkelt och smidigt att beställa reservdelar till bilen som det är med de flesta andra produkter du behöver i din vardag. Här på Mekonomen.se har vi därför samlat ett stort utbud av allt man kan tänka sig till bilar och andra fordon – och vi har även ett stort sortiment av produkter för garaget. Om du behöver köpa ny hjulcylinder så kan du därför beställa det snabbt och enkelt här i vår webbshop och få det levererat inom bara några dagar. Något som lär vara mycket enklare och smidigare än att gå och leta i en massa butiker. Vår strävan är att göra det så enkelt som möjligt att handla reservdelar och andra produkter till bilen och vi garanterar alltid att det är kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser som erbjuds när man beställer via oss. Så om du behöver ny hjulcylinder till bilen och dessutom önskar en snabb leverans, då har du kommit helt rätt.

 

Alla reservdelar på ett ställe

Här på Mekonomen.se har vi såklart inte bara hjulcylindrar och andra delar till bilens bromssystem. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.