Motorfärg

Det är väl inte bara utsidan som räknas, eller hur? Så glöm inte bort bilens inre när du rengör eller fräschar upp din bil. Vi har såklart massvis med produkter för att du ska kunna sköta bilens yttre bilvård och även ta hand om dess invändiga interiör. Men se också till att då och då ta en titt på motorn och varför inte fräscha upp den med lite motorfärg? Är du på jakt efter motorfärg för att ge din motor lite nytt liv så har vi flera varianter att välja mellan här på Mekonomen.se.

Fräscha upp motorn med motorfärg

Om du, precis som vi, älskar att verkligen vårda och ta hand om din bil kan det såklart finnas ett intresse i att fräscha upp motorn med ny motorfärg just för att den ska kännas snyggare och trevligare. Men det gör också att du rengör motorn och därmed tar hand om den på ett bättre sätt. Något som kan leda till att du förlänger livet för din motor. Så tveka inte att då och då ge din motor lite extra kärlek med motorfärg från Mekonomen. Motorfärgen kan ses som en kombination av att skydda motordelar samt att förbättra deras utseende. Det som skiljer motorfärg från övrig billackering är att specifika motorfärger tål värme upp till 100-120°C. Du ska alltså aldrig använda vanlig färg för annan billackering på din motor. När du målar dina motordelar är det också av yttersta vikt att ytan är ren och inte är preparerad med primer eller grundfärg. Istället för primer använder man helt enkelt flera lager med motorfärg för att uppnå bästa resultat. Så din motor ett riktigt lyft och visa din bil att även insidan räknas. Köp ny motorfärg på Mekonomen.se. 

Köp motorfärg online från kvalitetsmärken

Här på Mekonomen.se har vi samlat ett stort utbud av alla möjliga produkter du kan tänka dig till din bil och ditt garage – och självklart har vi också flera olika varianter på motorfärg. Vi arbetar med några av branschens bästa varumärken och här på Mekonomen.se hittar du motorfärg från exempelvis Motip, Hagmans och Colorworks. Vi har också gjort det enkelt att shoppa alla dessa produkter då vi levererat med kort leveranstid så att du inte behöver gå och vänta på din motorfärg eller vad än det är du är ute efter. Så om du behöver ny motorfärg, tveka inte. Lägg de varianter du vill ha i varukorgen och klicka hem dem redan idag. 


Alla reservdelar på ett ställe

Här på Mekonomen.se har vi massvis med produkter för bilvård och motorfärg är bara en av mängder med delar i vårt breda sortiment. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage och vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon. Dessa hittar ni samlade här i samma webbshop så att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.