Kontakter

Det finns en uppsjö av olika kontakter som på ett eller annat sätt kan behövas i din bil eller till något projekt som har med den eller ditt garage att göra. Oavsett vad du letar efter för kontakt så kan du hitta din nya kontakt här hos oss. På Mekonomen.se kan du snabbt och smidigt beställa kopplingskontakter, dörrkontakter och bromsljuskontakter, för att bara nämna några. För att vara säker på att rätt kontakt passar till just din bil kan du dessutom använda vår smarta filtreringsfunktion där du knappar in ditt registreringsnummer för att få upp produkterna som passar just din bil.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Oavsett vad det är för kontakt du är på jakt efter så hoppas vi på Mekonomen kunna hjälpa dig att hitta rätt. Det kan ibland upplevas som en djungel av utbud och det är därför också väldigt skönt och smidigt att kunna använda vår smarta filtreringsfunktion för att med ditt registreringsnummer kunna sortera fram just de kontakter som på ett eller annat sätt passar till just din bil.

Din bils elsystem behöver nämligen en mängd olika kontakter för att fungera och de kommer med tiden att behöva bytas ut när de slits. I kategorin kontakter hittar du därför alla möjliga sorters el-kontakter till bil. Eftersom att din bils kontakter är en avgörande del i din bils elsystem är det viktigt att de fungerar som det ska, och att det ersätts om de gått sönder eller tjänat ut sin funktion efter lång och trogen tjänst.

På Mekonomen.se hittar du ett gediget utbud av kontakter, eller elkontakter om ni så vill, för bilens alla olika funktioner. Ni kan klicka er vidare till någon specificerade underrubrik eller gå in via ”Kontakt” för att hitta ett mer fördjupat utbud av olika kontakter till bilen.

Därifrån hittar du exempelvis följande typer av kontakter:

  • Bromsljuskontakter
  • Universalkontakter
  • Backsljuskontakter
  • Termokontakter
  • Oljetryckskontakter
  • Dörrkontakter
  • Nivåkontakter
  • Fönsterhisskontakter
  • Tryckkontakter
  • Tändstiftskontakter

Så klicka dig runt och frossa i utbudet av produkter inom kategorin för kontakter och elkontakter. Du hittar också delar till nycklar, givare, torkarspakar och parkeringssensorer här på denna sidan. Och glöm som sagt inte att filtrera fram produkterna som passar just din bil via vår smarta filtreringsfunktion.

Handla dina elkontakter online på Mekonomen.se

Att handla elkontakter blir inte smidigare än genom att klicka hem dem via Mekonomen.se. Vårt breda utbud gör att du hittar allt du behöver och du får produkterna snabbt och enkelt hemlevererade efter din beställning.

Att köpa reservdelar till bilen ska vara kul och enkelt enligt oss på Mekonomen. Det ska också vara prisvärda produkter till hög kvalitet. Och därför har vi noga valt ut vilka varumärken vi jobbar med.

Vill du har rådgivning eller tips inför ditt köp kan du alltid vända dig till vår Kundtjänst för att lära dig mer, eller såklart besöka oss i någon av våra butiker.