Belysning

När det gäller bilens belysning får inget gå fel. Det gäller dels såklart att all belysning på bilen fungerar som den ska, men också att den är rätt inställd och passar för den typ av körning som du utför med bilen. Om du börjar få problem med någon belysning är det viktigt att ta tag i problemet direkt. Antingen kan du beställa hem ny belysning genom att hitta fram det du behöver här online på Mekonomen.se eller så kan du kontakta en av våra verkstäder för att få hjälp. Letar du belysning till bilen online rekommenderar vi att du först fyller i ditt registreringsnummer så att vi kan sortera fram delarna som passar till just din bil.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Byta lampor

Eftersom det finns hundratals olika lampor för bilen så kan det vara svårt att veta exakt vilken som passar just din bil. Genom att skriva in ditt registreringsnummer på sidan så får du endast upp de produkter som passar din bil. Hos oss hittar du all belysning du kan tänkas behöva till bilen, exempelvis dimljus, halvljus och blinkers.

Viktigt med bra belysning till bilen

Om du har problem med bilens belysning ska du såklart åtgärda detta snabbt. Det är viktigt att du har rätt inställningar och att bilens alla lyktor lyser som de ska. Behöver du byta ut någon del av bilens belysning så har vi alla typer av lyktor och strålkastare till riktigt bra priser, men vi har också reservdelar, tillbehör och reparations-kit som kan hjälpa dig att få ordning på någon lampa som kanske bara börjat fungera lite sämre. Börja med att använda vår smarta filtreringsfunktion för att sortera fram just de produkter inom belysning som passar din bil, sen är det bara att leta vidare efter just det som du behöver. Här på Mekonomen.se har vi kvalitetssäkrad belysning från välkända varumärken och självklart lampor i alla olika typer av utföranden. Se vårt utbud av glödlampor, xenonlampor och LED-lampor till bilen. Allt har vi samlat här för dig. 

Köp strålkastare, baklyktor, positionsljus och dimljus online

Om du letar efter delar för att justera, reparera eller byta ut något som har med bilens belysning att göra så har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du ett enormt utbud av prisvärda reservdelar för bilens belysning. Det gäller allt från hela bak- och framlyktor, till huvudstrålkastare, dimljus och positionsljus. Dessutom har vi ett stort utbud av olika former av glöd-, xenon- och LED-lampor för bilen. Klicka i ditt registreringsnummer så att endast lampor och belysning som passar din bil visas och beställ sedan hem, snabbt och smidigt, med några få klick. Vi levererar alltid snabbt och med fri frakt. Så att du kan komma ut på vägarna med bra belysning på bilen igen. 

Alla reservdelar på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdelar du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Lyktor, lampor och ljuskällor som har med bilens belysning att göra är bara några av alla produkter som finns i vårt stora sortiment och genom att titta runt i alla våra kategorier hittar du allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.