Wipes

Allt man har kärt ska man väl våra och ta väl hand om, va? Och för oss bilälskare är det såklart en självklarhet att hålla vår bil ren och fin båda utvändigt som invändigt. Ett smart sätt att lätt ta bort lite enklare smuts och damm invändigt i bilen är att ha ett paket med wipes, eller våtservetter, tillgängligt. Det är lätt att ta några wipes och torka av panel och fönsterrutor men också andra delar av bilen. Så håll bilen fin med wipes från oss på Mekonomen.  

Håll bilen ren med wipes från Mekonomen

Här på Mekonomen.se hittar du ett brett utbud av produkter för bilvård och som förenklar vardagar för dig som bilägare. Det ska vara enkelt att hålla efter sin bil och se till så att den är snygg och fräsch både utvändigt och invändigt. Vi har samlat ett stort antal produkter som hjälper dig som bilägare med detta och wipes är bara en av alla smarta produkter som finns. Wipes är en typ av våtservetter som är enkelt att ha tillgängliga i bilen och när du märker att det blir dammigt eller samlas smuts på panel eller andra platser i bilen är det bara att ta upp några wipes och torka av. 

Med wipes kan du exempelvis mycket snabbt, lätt och smidigt hålla rent på:

  • Fönster
  • Speglar
  • Gummilister
  • Plastdelar
  • Vinyl
  • Läder (som ex. säten)
  • Eller andra textilier

Det är helt enkelt en god idé att ha wipes i bilen och här på Mekonomen.se kan du beställa till bra pris från ledande varumärken. 

Beställ dina wipes online

Gör det enkelt för dig och beställ dina wipes och andra bilvårdsprodukter online. Precis som du kanske idag beställer mat eller kläder via nätet så är det exakt lika enkelt att få hem bra bilvårdsprodukter och till och med avancerade reservdelar genom att beställa dem online. Om du behöver wipes eller andra bilvårdsprodukter är det bara att klicka runt här på Mekonomen.se och lägga de produkter som du behöver i varukorgen och sen checka ut och lägga beställningen. Om bara några dagar har du produkterna hemma hos dig och din bil är redo att få sig en snabb och smidig uppfräschning nästa gång du slår dig ner i den. Smart, va?


Allt för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och så snart du inser att du behöver någon ny reservdel till bilen kan du alltid börja med att leta här. Men vi har som sagt också ett brett utbud av produkter för exempelvis bilvård och om du nu vill ta hand om din bil ordentligt så hittar du massvis med smarta produkter här hos oss. Så titta runt och nöj dig inte bara med nya wipes för rengöring av bilens interiör. Passa på att beställa allt du behöver på samma gång. För din enkelhet så samlar vi allt här i samma webbshop så att du snabbt och smidigt ska kunna beställa hem produkterna du behöver direkt till dig. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.