Garage

Vad har du i ditt garage? Här har vi samlat sånt som är bra att ha där, inte minst om du gillar att göra mycket av (bil)jobbet själv. Till exempel åkstolar för garagebränsledunkarkabelvindor och bilkapell. Och skulle du sakna något kan du alltid höra av dig till oss. Vi har fler produkter än du ser här på nätet så saknar du något kan du alltid kontakta oss.

Här inom kategorin för Garage har vi samlat alla produkter du kan tänkas behöva för att rusta upp ditt garage ordentligt. Oavsett om du bara är en hobbyfixare som vill ha en välstrukturerad arbetsbänk där dina skruvar ligger rätt i en sortimentsinsats eller om du är mer professionell och behöver en ramp eller en bekväm arbetsstol.

Genom att klicka hem dina produkter via Mekonomen.se ser du också till att få alla produkter till ett riktigt bra pris och dessutom snabbt och smidigt hemlevererade till dig. Vi har produkter från välkända varumärken och eftersom vi själva spenderar alla våra vakna timmar i garaget vet vi vad som behövs för att man ska kunna jobba snabbt, tryggt, säkert och effektivt.

Allt du behöver till garaget

Vi har samlat allt man kan tänkas behöva för att ha ett garage som lever upp till den standard man behöver – och vi ser till att du kan få hem produkterna till ett riktigt bra pris.

Vi har samlat allt från uppkörningsrampar, magnetplockare, åkstolar, arbetspallar och sortimentsinsatser till motorok, värmefläktar och pressverktyg. Vi om några vet också hur viktigt det är med bra kvalitet på produkterna man arbetar med och vi har noggrant genom åren valt ut våra egna favoriter som nu finns tillgängliga för dig att klicka hem.

Handla dina garageprodukter online på Mekonomen.se

Att handla produkter till sitt garage via Mekonomen.se är både tidseffektivt, smidigt och bekvämt för plånboken. Och skulle du behöva tips och råd inför dina köp kan du alltid kontakta vår Kundtjänst på Mekonomen Direkt.

Du kan såklart också besöka oss direkt i någon av våra butiker eller ta en titt förbi en av våra verkstäder för att lära dig mer om vilka produkter just du behöver för att ditt garage ska upplevas som komplett och motsvara de förväntningar som just du har.

Att mecka med sin bil ska vara kul och smidigt och det ska framförallt inte behöva slita på kroppen. Så vet du med dig att du gillar att mecka och fixa i ditt garage så är det viktigt att ha produkter som hjälper dig med jobbet – och ser till att du inte skadar eller sliter på kroppen i onödan. Dessutom är det viktigt att dina produkter är säkra och hållbara så att du inte riskerar någon skada när du arbetar i garaget.