Bilschampo

Vi på Mekonomen älskar att ta hand om bilen och på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör som hjälper dig att göra detsamma. Letar du efter bilschampo eller andra rengöringsprodukter till bilen har du kommit helt rätt och på området jobbar vi med märken av högsta kvalitet samtidigt som vi alltid erbjuder bästa möjliga pris. Du hittar bilschampo och andra rengöringsprodukter från märken som Sonax, Autoglym, Turtle och Autosmart. Och självklart levererar vi snabbt och fraktfritt om du beställer online.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 71

Sida
per sida
Kampanj
99 kr 74 kr
Kampanj
76 kr 57 kr
Kampanj
359 kr 269 kr
Kampanj
139 kr 104 kr
Kampanj
489 kr 366 kr
Kampanj
229 kr 171 kr
Kampanj
199 kr 149 kr
Kampanj
144 kr 108 kr
Kampanj
219 kr 164 kr
Kampanj
169 kr 126 kr
Kampanj
299 kr 224 kr
Kampanj
189 kr 141 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 71

Sida
per sida

Bilschampo från välkända varumärken till bra pris

Ska du tvätta bilen och göra den ren på djupet är det en självklarhet att du använder dig av ett riktigt bra bilschampo. Det är genom att göra jobbet grundligt som du får en skinande ren bil till slut och med ett bra bilschampo så ser du till så att smuts, fett och salter avlägsnas ordentligt. Vill du göra bilen extra snygg och skinande är ett tips att använda sig av ett bilschampo som dessutom innehåller vax. Det ger bilen en riktigt snygg och glänsande finish när du ska polera bilen. För att hjälpa dig på traven har vi sorterat fram ett stort utbud av kvalitetstestade produkter som vi varmt kan rekommendera. Du hittar bilschampo från välkända varumärken här hos oss och om det är dags att ge din bil den kärlek den förtjänar är det bara att klicka hem den flaska du tycker passar just din bil bäst redan idag.

Därför ska du använda bilschampo

Ett misstag som många gör är att de använder sig av diskmedel eller andra allmänna rengöringsprodukter även när de ska tvätta av bilen grundligt. Problemet med vissa typ av ”vanliga” rengöringsmedel är dock att de med tiden har dålig påverkan på bilens lack. Vissa vanliga rengöringsmedel, som till exempel flera varianter av diskmedel, har nämligen inte bara tendensen att lösa upp fett och fläckar. Utan de löser över upp den försegling som skyddar bilens lack och kan därför göra att lacken mattas av. Det är därför vi valt ut riktigt bra bilvårdsprodukter istället som vi vet utför jobbet så som vi vill att det ska göras. Är det dags för en grundlig behandling och tvätt av bilen bör du därför se till så att du klickar hem ett riktigt bra bilschampo istället – och därmed ser till så att bilen behåller sin glans.

Stort utbud av bilschampo och andra bilvårdstillbehör

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Förutom bilschampo från välkända varumärken hittar du en mängd andra produkter som hjälper dig med biltvätten och här finns även tillbehör som tvätthinkar och svampar. Vi erbjuder alltid snabba och fraktfria leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Vi hoppas du blir nöjd med din glänsande, fina bil.