Sonax

Hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis Sonax till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med kvalitetsmärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Och letar du produkter inom bilvård är det produkterna från Sonax du ska titta närmre på. Vår långa och goda relation till många av våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Sonax.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Sonax – Experter på bilvård

Är det dags att tänka bilvård så är det verkligen dags att också tänka på Sonax. Få företag i världen är antagligen så förknippade med att vårda bilens både inre och yttra som Sonax gör och för alla som vill ta väl hand om sin bil kommer det att vara ett måste att ha ett garage som är uppfyllt med produkter från experterna på Sonax.

Sonax grundades 1950 och är en del av The Hoffmann Group of Companies. Företaget är en av världens absolut mest framstående producenter av produkter och tillbehör inom bilvårdssegmentet och för den som vill ta väl hand om sin bil är det ett måste att vara välbekant med produkterna från Sonax. Sonax bedriver sedan över 50 år tillbaka sin verksamhet i  Neuburg i Tyskland och sedan företagets etablering har den lilla orten norr om bilmeckat München varit hemvist för tillverkning och utveckling av Sonax världsledande bilvårdsprodukter.

Sonax är en mångfaldig testvinnare för sina effektiva och skonsamma produkter av oberoende testinstitut såväl som väletablerade bilmagasin. På företaget sätts det stor vikt vid att vara världsledande och utvecklande av nya produkter inom segmentet för bilvård och det arbetas både med produkter för interiör samt exteriör.

Oavsett om det kommer till klassiska rengöringssprayer, insektsborttagning eller fälgrengöring har Sonax produkter som är bäst i klassen och du hittar de självklart här hos oss på Mekonomen.

Sonax har allt du behöver till bilen

Här på Mekonomen.se hittar ni massvis med bilvårdsprodukter från Sonax som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från Sonax hittar ni allt från fälgrengöring, insektsborttagning och däckglans till interiörschampo, polermedel och microfiberdukar– och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på Sonax i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke och sen är det bara att bygga upp en arsenal av bilvårdsprodukter som kommer att skydda er bil och hålla den i bästa skick för all framtid. Med en rejäl uppsättnings Sonax-produkter i garaget kan vi nästan våga garantera att det är din bil som lyser klarast på gatan varje dag.

Beställ hem din Sonax-produkter direkt från Mekonomen.se idag eller varmt välkommen in till en butik eller verkstad för att få reda på mer om hur våra bilvårdsprodukter från Sonax kan hjälpa din bil att skina lite extra!