Katalysatorer

Om du letar efter en ny katalysator till din bil har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du nämligen alla typer av reservdelar, tillbehör och verktyg som hör till bilen och garaget. Och det betyder såklart också ett stort utbud av katalysatorer. Med vår smarta filtreringsfunktion kan du dessutom fylla i ditt registreringsnummer och därefter få sorterat så att endast de katalysatorer som passar till just din bil visas upp.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Längd
Visa som

Artiklar 1-12 av 356

Sida
per sida

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
4675 kr

Katalysatorer

En katalysator är en anordning som finns i avgassystemet på alla moderna fordon. Den är väldigt viktig för miljön eftersom den renar avgaserna, vilket minskar utsläppen av farliga gaser. Den största andelen farliga ämnen utgörs av koloxid, som är giftigt för allt levande till och med i väldigt små mängder. Service och underhåll är viktigt för att bilen skall kunna fungera och minska utsläppen på ett tillfredsställande sätt.

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
1632 kr

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
9151 kr

Katalysatorer behöver värme för att fungera

Värme är det som krävs för att en katalysator skall kunna fungera optimalt. Därför är det väldigt viktigt att låta bilen bli varm innan man kör, så att anordningen kan komma upp i rätt arbetstemperatur och inte släppa igenom alltför mycket miljöfarliga ämnen. Avgassystem kan du köpa hos oss, online eller i en butik nära dig. Kontakta oss vid hjälp och behov.

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
6773 kr

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
9085 kr

Katalysatorer hos oss, online eller i butik

En katalysator fungerar utmärkt tillsammans med en lambdasensor, som känner av syrehalten i avgaserna. Om anordningen skadas kan dess effekt gå helt förlorad, därför är det väldigt viktigt med underhåll och service med jämna mellanrum. Förutom att du kan köpa anordningen hos oss, har du även möjlighet att boka tid hos en av våra verkstäder för att få service.

Universalkatalysator

 • Tillverkare: Walker
1539 kr

Universalkatalysator

 • Tillverkare: Walker
1507 kr

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
8252 kr

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
6999 kr

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
7985 kr
7883 kr

Katalysator

 • Tillverkare: Walker
7695 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 356

Sida
per sida

Vad gör en katalysator?

Här på Mekonomen.se hittar du ett stort utbud av katalysatorer och självklart erbjuder vi dem till riktigt bra priser. En katalysator är en anordning som finns i avgassystemet på alla moderna fordon. Den är väldigt viktig för miljön eftersom den renar avgaserna, vilket minskar utsläppen av farliga gaser. Den största andelen farliga ämnen utgörs av koloxid, som är giftigt för allt levande till och med i väldigt små mängder. Service och underhåll är viktigt för att bilen skall kunna fungera och minska utsläppen på ett tillfredsställande sätt. En bils avgasrening är till för att minska utsläppen av miljö- och hälsoskadliga ämnen. Hos Mekonomen.se hittar du allt du behöver till din bils avgasreningssystem. Det finns lagar och regler kring hur mycket avgaser ett motorfordon får släppa ut så därför är det viktigt att du har ett avgasreningssystem som uppfyller kraven och är så snäll mot miljön som möjligt.

Köp ny katalysator online

Om din katalysator blivit dålig eller gått sönder är det viktigt att du byter ut den. Som du redan förstått har den en viktig påverkan på hur miljöskadlig din bil är och det är såklart allas strävan att pressa ner utsläppen så mycket som möjligt. Behöver du en ny katalysator kan du beställa den direkt online. Med hjälp av vår smarta filtreringsfunktion behöver du inte veta exakt vilken katalysator just du behöver utan genom att fylla i ditt registreringsnummer gör vi jobbet åt dig. Efter att du knappat in ditt registreringsnummer visas bara de produkter som passar till din bil och du kan därefter, i lugn och ro, klicka hem den katalysator just du vill ha. <p>

Alla reservdelar på ett ställe

Här på Mekonomen.se har vi inte bara katalysatorer och annat för avgasrening. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.