Verktyg

Hos oss på Mekonomen finner du ett brett utbud av verktyg med hög kvalitet och till rätt pris. Oavsett om du behöver verktyg för att meka med bilen eller för att fixa i garaget har vi det du behöver. Här hittar du allt ifrån elverktyg och fordonsverktyg till mät- och markeringsverktyg och även tillbehören för att komplettera de verktyg du redan har idag. Är du osäker på vilket verktyg som är bäst för just ditt projekt är du såklart varmt välkommen att kontakta oss.

Förenkla jobbet med rätt verktyg!

Är det dags att meka med bilen eller ta tag i det stora garageprojektet? Oavsett vilket är det viktigaste att du har rätt verktyg. Hos oss hittar du alla de verktyg som behövs för att förenkla just ditt bilmekande och för att underlätta så att du själv kan byta dina reservdelar. Ofta är det dessutom ett måste att ha ett specialverktyg för att kunna genomföra jobbet bra.

Elverktyg

Bra elverktyg hjälper dig att snabba upp processen och förenkla ditt eget bilmekande. Förr kunde prisbilden kanske ses som ett hinder men vi har idag massvis med prisvärda alternativ. Elverktygen gör utöver ett ökat tempo även en annan kraft och stabilitet i de projekt du tar dig an. Hos oss hittar du exempelvis allt från skruvdragare, vinkelslipar, borrmaskiner, tigersågar, borrhammare och cirkelsågar.

Fordonsverktyg

Fordonsverktyg är specifikt framtagna för att just arbeta med bilar och övriga fordons specialdelar och komponenter. Det handlar om allt från finjusteringar till grovarbete och dessa används för att kunna montera och demontera ett fordons alla specialdelar. Exempel på verktyg kan vara avdragare, fjäderspännare och däckverktyg.

Handverktyg

De klassiska handverktygen kan man såklart inte vara utan i ett välutrustat garage. Här pratar vi allt från en bra hammare till en stabil skiftnyckel. Handverktygen har vi haft användning av i tusentals år och än idag behöver vi såklart ha en välfylld verktygslåda med de bästa handverktygen.

Tryckluftsverktyg

Trött på att jobba ihjäl dig med handverktygen? Få hjälp i arbetet med några av våra starka och effektiva tryckluftsverktyg. Dessa verktyg förenklar vardagen för alla som är igång med vare sig bilmekande eller byggprojekt.

Hylsor

Till handverktyg såväl som elektroniska verktyg så behöver man ofta ett huvud på verktygen om man ska skruva eller borra. Det finns tusentals olika skruvar, muttrar och bultar och vi har det mesta som behövs för att ordningsställa verktygen utifrån vad du behöver.

Bits

Precis som med hylsor hittar du bits alla dess former hos oss på Mekonomen. Vi har alltid något för de vanligaste typerna och behöver du hjälp att hitta rätt är det såklart bara att kontakta oss.

Mät och markeringsverktyg

Att hålla ordning och mått och avstånd är a och o när man mekar både men bilen eller är igång med något annan projekt. Hos oss hittar du därför en mängd med både vanliga mätverktyg men även specialverktyg för att mäta specifika storheter.

Är du osäker på vilket eller vilka verktyg som är bäst för just ditt projekt så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

Hos oss på Mekonomen.se hittar du alltid högkvalitativa verktyg till riktigt bra priser!