Reflexvästar

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om olyckan är framme eller om du av en annan anledning måste stanna med bilen ut i vägrenen är det viktigt att dina medtrafikanter tydligt kan se dig så att du inte utsätts för någon fara. Samma sak gäller såklart om du behöver stanna för att hjälpa någon annan. Det är därför viktigt att du har den säkerhets- och varningsutrustning som krävs förberedd i din bil. Och där gäller det bland annat att ha en reflexväst, eller säkerhetsväst som det också kan kallas.

Om olyckan är framme eller du måste stanna

Om olyckan är framme eller om du av någon annan anledning måste stanna med bilen utmed vägrenen är det viktigt att samtliga trafikanter tydligt kan se att där är en fotgängare ute på vägen. Behöver du stanna och ta dig ur din bil på en trafikerad väg är det därför viktigt att du tar på dig en reflexväst, eller säkerhetsväst som det också kallas. Västen är oftast neonfärgad och ser till så att du lyses upp rejält och att mötande bilister ser att du reflekteras ordentligt även i mörker. Reflexvästen är precis lika viktigt som varningstrianglar och andra säkerhetsprodukter som du såklart också hittar här i vårt stora och välsorterade sortiment. 

Köp din reflexväst online

Idag är det enklare än någonsin att shoppa både reservdelar till bilen men också alla andra tillbehör och produkter man kan tänka sig för att ha en både säker och bekväm tillvaro ute på vägarna. Om det är dags att fylla upp med säkerhetsprodukter till bilens bagagelucka kan du klicka hem både reflexväst, varningstriangel och en hel del andra smarta produkter här på Mekonomen.se. Vi ser dessutom till så att du får en riktigt snabb leverans så att du så snart som möjligt kan ge dig ut på vägarna igen och känna att du har den säkerhets- och varningsutrustning som behövs för att du ska kunna känna dig säker.   

Allt för en säker bilkörning

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Förutom klassiska reservdelar hittar du också produkterna som gör att dina bilresor blir säkrare även om olyckan är framme. Vi erbjuder alltid snabba leveranser av både reflexvästar och alla andra produkter och har du frågor eller funderingar kring våra något i vårt sortiment är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Med vårt smarta reg-sök kan du dessutom knappa in din bils registreringsnummer och sortera fram endast de produkter som passar till just din bil i de fall då det är någon specifik komponent du är på jakt efter. Det gör så att du alltid hittar rätt i det som annars kan vara en djungel av tillbehör och reservdelar. Och skulle du ändå behöva hjälp kan du alltid kontakta vår kundtjänst eller vända dig direkt till en av våra verkstäder.