Vattenpumpar

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Vattenpumpen i bilen är en viktig del i bilens kylsystem och säkerställer så att din motor inte överhettas. Det är viktigt att vattenpumpen alltid fungerar som den ska då det annars kan få allvarliga konsekvenser för viktiga delar i bilen som kan ta skada. Så om det är dags att byta ut din gamla vattenpump har du kommit helt rätt.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Byt ut en dålig vattenpump direkt

För att skydda din motor från att överhettas finns där en hel del komponenter i bilens kylarsystem som måste fungera. En av dessa är vattenpumpen och skulle den sluta fungera riskerar din bils motor att överhettas. Något som både kan skada motorn men också andra vitala delar i din bil. Vattenpumpen är en del av bilens kylarsystem och lite som namnet antyder ser den till att just pumpa runt kylarvätska så att denne hela tiden löpande kyler ner din motor. Slutar vattenpumpen att fungera och därmed slutar pumpa runt kylarvätska kommer temperaturen inte kunna kontrolleras på motorn och då riskerar den överhettning. Så är din vattenpump dålig eller om du vet med dig att den gått sönder så är det dags att byta direkt. Temperaturmätaren på instrumentpanelen brukar i regel varna dig om att det är dags att ta en ordentlig titt på komponenterna som har till uppgift att kyla ner motorn.  

Köp vattenpump och andra delar till kylarsystemet online

Det har aldrig varit enklare, snabbare och smidigare att köpa vattenpump och andra komponenter för bilens kylarsystem online. Förutom vattenpumpen ingår en rad andra delar i bilens kylsystem och vi har såklart alla delar i vårt stora utbud. För att hitta en vattenpump eller annan komponent som passar till just din bil är det bara att fylla i din bils registreringsnummer så sorterar vi fram reservdelarna som passar för dig. Det är därefter lätt och smidigt att lägga en beställning på de delar du behöver för att få rätt på bilens kylarsystem och så ser vi till så att du får en snabb och fraktfri leverans. Skulle du istället vilja att någon av våra välutbildade mekaniker tar en titt på bilens kylarsyste kan du såklart välja att boka in ett besök hos våra verkstäder. 

Alla reservdelar på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdelar du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av reservdelar och förutom vattenpumpar och alla andra komponenter för bilen kylarsystem hittar du även ett stort utbud av andra bildelar till bra priser. Genom att titta runt i alla våra kategorier hittar du allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.