Fälg

Att byta fälgar på bilen kan dels behövas på grund av slitage eller om dina befintliga fälgar blivit kantstötta. Men att byta fälgar på bilen kan också vara en roligt sätt att få en ny look på din bil. Här på Mekonomen.se har vi fälgar för alla ändamål och självklart i prisklasser som passa alla plånböcker. Du hittar såklart också ett brett utbud av däck för att kunna kombinera dig fram till exakt de hjul du önskar ha till din bil.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista
Laddar...

Uppgradera din bil med nya fälgar

Det är detaljerna som gör den stora skillnaden. Oavsett hur snygg och välvårdad en bil är så kommer de gamla och slitna fälgarna alltid att försämra intrycket. Tursamt nog så är detta något som är lätt att åtgärda. Du kan välja mellan många olika fälgmodeller hos oss på Mekonomen. Bilen känns alltid snyggare efter att du har satt på de nya fälgarna på däcken.

Allt du behöver till bilen

Genom att förnya fälgarna kan du enkelt ge bilen ett fräschare utseende. Du hittar massor av olika modeller att välja mellan i vårt sortiment, vi har fälgar i både lättmetall och stål. Uppgradera din bil redan idag och ge ditt fordon en lyxigare känsla. Allt du behöver till bilen hittar du hos oss på Mekonomen. Vi finns här för att göra ditt BilLiv enklare.

Ett brett sortiment av fälgar

Det ska vara enkelt, tryggt och prisvärt att köpa fälgar till bilen och detta är såklart något som vi på Mekonomen tagit fasta på. Med vår optimerade och enkla sökfunktion kommer du alltid att hitta fälgar som passar till just din bil och du kan dessutom kombinera dem med däck som passar till. Vi hjälper dig att få tag på rätt fälgar till din bil, oavsett vilken prisklass, modell eller övriga önskemål du kan ha. Vi på Mekonomen har en lån och gedigen erfarenhet av fälgar och har samlat ihop ett enormt sortiment med attraktiva och kvalitativa varumärken.

Vilka fälgar passar min bil?

Med vår sökfunktion är det bara att knappa in ditt registreringsnummer och luta dig tillbaka. Självklart kan du också ta fram specifikationsuppgifter från exempelvis bilens manual eller handbok. Men när du skriver in ditt registreringsnummer sorterar vi fram de fälgar som passar just din bil och du kan därefter själv sortera och sondera utbudet och söka vidare på priser och varumärken. Om du ska byta fälg är det också en bra idé att samtidigt ta en noga kontroll av dina befintliga däck. Närmar de sig ändå gränsen för mönsterdjup kanske det är läge att slå två flugor i en smäll och göra hela bytet direkt.

Välkända varumärken på fälgar

Oavsett om det är ett behovsbyte eller om du bara vill ge bilen en extra snygg look så har vi fälgarna för dig. Vårt breda utbud och vår stora kompetens gör att du kan vara trygg när du köper dina fälgar hos Mekonomen. Vi arbetar med välkända varumärken och håller alltid en hög kvalitet. Hos oss kan du köpa antingen fälgar separat eller kombinera med däck. Och även här är utbudet enormt.

Upptäck hur enkelt det är att köpa fälgar online med vår smarta sökfunktion där vi filtrerar fram utbudet just för dig genom att du fyller i ditt registreringsnummer. När du väl börjat handla däck och fälg online kommer du inse hur bekvämt det är. Men självklart är du också varmt välkommen att kontakta oss om du behöver mer hjälp och vägledning inför ditt köp av däck och fälg online. Och du kan såklart också boka tid för byte av däck och fälg ute hos någon av våra verkstäder.