Registrera dig som medlem

Ett medlemskap hos Mekonomen ger dig flera fördelar. Först och främst har du 10 % rabatt* på tillbehör i våra Mekonomenbutiker samt i webbshopen. Du får också ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar till våra årliga kundkvällar. Medlemskapet är gratis och kortlöst och du kan registrera dig direkt här på mekonomen.se eller vid nästa besök i din Mekonomenbutik.

Ansök om medlemskap

Vi behöver ditt personnummer för att ge dig ett kortlöst medlemskap, samt e-postadress och mobilnummer för att ge dig viktig information samt unika erbjudanden.

*Gäller på lagerhållna tillbehör och kan inte kombineras med andra rabatter, erbjudanden eller artiklar märkt som "prispressat". Rabatten gäller i såväl Mekonomenbutikerna som på mekonomen.se.

Du bekräftar ditt medlemskap, i butik eller på webben, via ditt personnummer. Vi skickar alltså inte hem ett fysiskt kort till dig.

Medlemsförmåner hos Mekonomen kundklubb


Från gratis till grattis och allt däremellan

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt billiv. Därför får du som medlem många finfina förmåner – allt från rabatter på produkter och tjänster, till tips och tricks för säsongens billiv. Tänk på att du måste godkänna att vi får skicka dig marknadsföring på email och sms för att vi ska kunna skicka dig vissa förmåner. 

10% på biltillbehör

Snacka om mekonomiskt! Som medlem får du 10% rabatt på tillbehör i såväl butik som på mekonomen.se. Glöm inte att logga in när du handlar på mekonomen.se så att vi vet att du är medlem.

Välkomsterbjudande

Som medlem får du förmåner och erbjudanden som ingen annan får. Efter en vecka får du ett härligt välkomsterbjudande: 100 kr rabatt vid köp över 300 kr.

Gratis däckkontroll

Du som medlem kan när som helst komma in i en Mekonomen Butik för att få en kontroll av mönsterdjup på dina däck. Detta för att ett mindre mönsterdjup ökar både riskerna och bromssträckan avsevärt. Vi är måna om dig och din bil.

Gratis batteritest

Du kan även när som helst komma in i en Mekonomen Butik för att få en kontroll av ditt 12V-batteri. Behöver du ett nytt så har vi ett stort urval av 12V-batterier. Och du som medlem har 10% rabatt!

Alltid medlemspriser

Det lönar sig att tänka mekonomiskt och vara medlem hos Mekonomen. Vi har alltid en stor mängd produkter till extra låga priser bara för medlemmar i både butik och på mekonomen.se.

Nyhetsbrev

Varje månad får du som medlem ett nyhetsbrev med artiklar, tips och tricks anpassade för årstiden samt schyssta produkterbjudanden. Det är också via nyhetsbrevet som vi bjuder in till speciella medlemshändelser, så glöm inte att ange din e-postadress när du ansöker om medlemskap.


Så här behandlar vi dina personuppgifter

Vi värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt.

Varför behandlar vi personuppgifter?

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna erbjuda dig medlemsrabatter, skapa personliga och generella erbjudanden till dig som medlem samt för att kunna skicka ut anpassade nyheter och inspiration till dig. För att kunna hålla informationen relevant för dig kommer vi kontinuerligt, via externa person- och fordonsregister, säkerställa korrekt och uppdaterad information. Behandlingen är nödvändig för att kunna fullgöra vårt avtal att hantera ditt medlemskap och kunna ge dig relevanta erbjudanden.

Vilka uppgifter behandlas?

De personuppgifter som behandlas är namn, kontaktuppgifter, registreringsnummer till din bil, information om ditt fordon samt ditt personnummer. Ditt personnummer behöver vi för att kunna upprätthålla korrekta uppgifter om dig samt för att kunna erbjuda dig ett kortlöst medlemskap.

Hur länge sparas uppgifterna?

Vi sparar dessa uppgifter till dess att medlemskapet avslutas alternativt efter inaktivitet under en period av 60 månader.

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer här.