Xenonlampor

Här på Mekonomen.se hittar du ett brett utbud av lampor och belysning som passar för bilen. Är det dags för nya lampor kan xenonlampor var något att överväga. Det finns nämligen många fördelar med att välja xenonbelysning till din bil då xenonlampor i regel har en längre brinntid än andra lampor. Xenonlampor ger också ett starkare sken och en längre ljusstråle – och bidrar faktiskt även till en lägre bränsleförbrukning. Om du behöver nya lampor till bilen och har bestämt dig för xenonlampor denna gången så hittar du ett brett utbud av varianter här hos oss.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Varför ska man välja xenonlampor?

Xenonlampor har många fördelar och några av dem presenterade vi redan högre upp på sidan. Som att de i regel har längre brinntid men även att de ger en längre ljusstråle. Vill du läsa mer om fördelarna med xenonlampor har vi samlat ytterligare information här nedan. 

  • Xenonlampor höjer trafiksäkerheten genom att ge ett starkare ljus och därmed också en längre ljusstråle.
  • Xenonlampor drar mindre ström än traditionella lampor och detta gör faktiskt att de bidrar till en aningen lägre bränsleförbrukning.
  • Xenonlampor har längre brinntid än traditionella lampor och behöver därför inte bytas lika ofta. Detta sparar dig både tid och pengar.
  • Xenonlampor blir heller inte lika varma som vanliga lampor och du löper därmed inte risken för överhettning.

Beställ dina xenonlampor online

Om du bestämt dig för nya xenonlampor till bilen kan du snabbt och enkelt beställa dem här online. Du kan fylla i din bils registreringsnummer för att försäkra dig om att du väljer xenonlampor som passar till just din bil. När du fyllt i ditt registreringsnummer i sökrutan så filtrerar vi nämligen fram så att endast de produkter som passar till din bil visas. Detta gäller både xenonlampor samt alla andra reservdelar till din bil. Det har helt enkelt aldrig varit enklare att handla lampor och andra reservdelar till bilen online. 

Allt för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och om du inser att du behöver någon ny reservdel kan du alltid börja med att leta här. Xenonlampor och andra lampor är bara några av alla de tusentals produkter vi har i vårt breda sortiment och vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar. För din enkelhet så samlar vi sent allt här i samma webbshop så att du snabbt och smidigt ska kunna beställa hem reservdelarna till dig. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.