Givare & kontakter

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. I din bil finns det massvis med olika givare som fyller olika funktioner och det är såklart viktigt att alla givare fungerar som de ska. Om någon givare gått sönder är det viktigt att snabbt byta ut den och här hittar du ett stort utbud av olika givare. Genom att du knappar in din bils registreringsnummer kan vi sortera fram de givare som passar till just din bil. Så börja med det och utforska sedan vårt sortiment av olika givare till bilen.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Givarna håller koll på bilens system

Bilens givare fyller viktiga funktioner och ser till så att allt fungerar som det ska med din bill. Givarna har till uppgift att exempelvis ta fram och förmedla information kring olika system, tryck och temperaturer. Det är viktigt att alla givare fungerar så att man hela tiden har koll på bilens fullständiga funktionalitet och att alla system rullar som de ska. Behöver du byta ut en söndrig givare är det enkelt att knappa in ditt registreringsnummer här och sortera fram de givare som passar till din bil. Så kan du snabbt lägga en beställning och få en ny givare levererad på bara några dagar. Vänta in med att byta ut en trasig givare utan sortera fram en i vårt stora sortiment redan idag.    

Köp ny givare online

Det har aldrig varit enklare att shoppa reservdelar och tillbehör till bilen. Här på Mekonomen.se har vi samlat ett enormt sortiment av produkter och vi se dessutom till att du får dem levererade med en snabb leverans. Du hittar allt från kamaxelgivare och oljenivågivare till temperaturgivare och impulsgivare här hos oss. Alla såklart från välkända varumärken och till bra pris. Spana in vårt sortiment av givare och lägg din beställning redan idag.  

Hitta rätt givare med vår smarta sökfunktion

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Förutom ett enormt utbud av givare i olika varianter hittar du egentligen allt du kan tänka dig till både bil och garage här hos oss. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Med vårt smarta reg-sök kan du dessutom knappa in din bils registreringsnummer och snabbt sortera fram endast de givare som passar till din bil. Det gör att du alltid hittar rätt i det som annars kan vara en djungel av tillbehör och reservdelar. Och skulle du ändå behöva hjälp kan du alltid kontakta vår kundtjänst eller vända dig direkt till en av våra verkstäder.